כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
למישהו יש קישור לתחפושת גזר לגיל שנתיים?
תודה מראש

מישהי יודעת אולי על תחפושת צבע קריולה לגיל שנתיים להשכרה או למכירה?

מישהי יודעת על תחפושת של מכונת מסטיקים לילדה מידה 4 למכירה או להשכרה???

פעם פעם... הורדתי מפרוג רעיון לתחפושת לתינוק - סוג מרבה רגליים עם הרבה גרביונים ממולאות בדוגמאות שונות ואני לא מוצאת את זה - מישהי יודעת על מה אני מדברת ויש לה את זה אולי???
נורא מתחשק לי...

פעם פעם... הורדתי מפרוג רעיון לתחפושת לתינוק - סוג מרבה רגליים עם הרבה גרביונים ממולאות בדוגמאות שונות ואני לא מוצאת את זה - מישהי יודעת על מה אני מדברת ויש לה את זה אולי???
נורא מתחשק לי...

זה?
תחפושת-תמנון-244x300.jpg
http://www.lev-em.com/diy-תחפושות-לתינוקות/

מילה בסלע...הדבורה שהעלת, נמכרת בארץ במלא חנויות ב- 20 ש"ח...
אותו הדבר בדיוק...
אני אישית קניתי שנה שעברה כמה...

אגב
אני מהצפון, והיה במקומון ( חדשותדי) השבוע
פרסומת של איזה חנות בעכו עם תמונות של מלאאאא תחפושות הרוב ממש מוכרות מקישורים פה, ב- 29.9 ש"ח
שזה לרוב יוצא אותו מחיר ואפילו יותר זול ממה שראיתי בקישורים.
אז למי שלחוצה שלא הזמינה. אולי שווה לבדוק בחנויות פה, ולקנות אחרי התרשמות ממשית, ולקבל מידית...
אשמח לשמוע את שם החנות. תודה

מחפשת להשאיל מגפונים/מגפיים לתחפושת כפריה מידה 31-32
או לחלופין זכור לי שבעבר מישהי העלתה הסבר כיצד ניתן להכין כיסוי לנעליים בסגנון כפרי.
אשמח לעזרה בעניין

זה אמנם יפה אבל המוכר לא משהו..
בכל משך החנות הוא מכר רק 121 מכירות והוא לא מוכר חדש אלא מ 2015 והמוצר הזה ספציפי רק 5 מכירות
מצרפת קישור לסקירה על החנות
https://www.aliexpress.com/store/feedback-score/1818426.html?spm=a2g16.10010108.0.0.1a0545b3l8qEX1
איך אפשר לראות אחוזי מכירה של מוצר מסויים וממתי הוא נמכר?
כשאני נכנסת למוצר אני רואה את הפידבקים לגביו, את האחוזי מכירה לגבי המוצר הספציפי ואת המשוב החיובי של המוכר- למעלה מצד ימין
נניח שאני רוצה לדעת בגדול- ולא למוצר הספציפי- כמה המוכר אמין- כי אולי האחוזים המרוצים הם רק למוצר הספציפי ולא לשאר
אולי במוצר הזה הוא לא מוכר הרבה אבל באחר כן
אשמח שתחכימוני

צריכה השראה ללבוש נשים תנכיות/מזמן בית המקדש
אולי יש איזה ספר ילדים מצויר או משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה