כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
יש למשהוא רעיון איך ליצור תחפושת של דייג לילד בן שנתיים?

%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%A3-png.385857

איפה ניתן להשיג את התחפושת הזו??

הת

התכוונתי שאני רוצה משהו לחיידר שלם!!!
שיסתכלו ויגדו וואו איזה חיידר...
:):D;)
כל תחפושת שתעשי לחיידר שלם תהיה וואו.
הכמות, והטוהר של הילדים..
לא משנה אם זה חסיד, או בעל תוקע, חזן, משב"ק, גבאי, אדמו"ר, הגאון מוילנא, בתים מעכאר....

הת

אחיין שלי התחפש פעם רבה או מלמד אותיות- אבל לא סתם עם אתיות תלויות לו על גבו אלא עם קופסת נעליים גדולה מקדימה שהיתה ממש כיתה עם קירות מקושטים וילדים מהכל בשקל שישבו ליד שולחנות...
זה נשמע יותר מורכב ממה שזה לביצוע
אם מעניין אותך אכתוב איך מכינים

הת

עליה לתורה.
טלית, בימה תלויה על הצוואר עשויה מקופסת נעליים מצופה קטיפה שחורה ועליה ספר תורה פתוח עם אותיות, אצבע לקריאה מנייר כסף, כובע שחור ועליו מודבקות סוכריות טופי.
מרשים ומתוק ולא נראה לי מדי הרבה עבודה.

הזמנתי את השמלה הזו לבובה.
הגיע תוך שבועיים.
בתמונה

מישהי העלתה כאן פעם תמונה של משפחה שהתחפשה לבובות ורודות עם פאה מצמר צהוב, כולל בובות שלבושות באותם בגדים, אני לא מצליחה למצוא את התמונה ולא את הניקית,
מתעניינת בשביל מישהי שרוצה לשכור את זה,
אשמח אם מישהי יודעת על מה אני מדברת ותוכל להפנות אותי אל הניקית המתאימה,
תודה!

למישהי יש תחפושת עודה לילדה בת 5?
או הוראות הכנה?

הגדול (5) כמובן - שוטר
הקטן - ???
אני רוצה משהו באותו סגנון.
(שנה שעברה היו משלוחן פיצה ופחית...)
הבו רעיונות בבקשה

מחפשת רעיונות לתחפושת
לילדה בת שלוש ושלושת רבעי
ילדה בת שנתיים וחצי
ותינוק בין שנה וחודש (יכול להיות שילך עד אז)

רוצה סט
שנה ראשונה עשיתי להן הגדולה דבורה והקטנה דבש
ושנה שעברה שתיהן היו שפיות אחרי שרציתי שהגדולה תהיה טבחית אך לא מצאתי תחפושת
אפשר תמונה או הדרכה איך עושים את הדבש?

מישהי העלתה כאן פעם תמונה של משפחה שהתחפשה לבובות ורודות עם פאה מצמר צהוב, כולל בובות שלבושות באותם בגדים, אני לא מצליחה למצוא את התמונה ולא את הניקית,
מתעניינת בשביל מישהי שרוצה לשכור את זה,
אשמח אם מישהי יודעת על מה אני מדברת ותוכל להפנות אותי אל הניקית המתאימה,
תודה!
אולי בכל זאת??
ממש דחוף לי!

מחפשת להשאיל מגפונים/מגפיים לתחפושת כפריה מידה 31-32
או לחלופין זכור לי שבעבר מישהי העלתה הסבר כיצד ניתן להכין כיסוי לנעליים בסגנון כפרי.
אשמח לעזרה בעניין
גם אני מחפשת משהו בסגנון! יש למישהי מושג איפה העלו את ההדרכה הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה