כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
להשכרה/מחירה סרבלים כחולים לגיל 2 4 5
ניתן לשלב בכל תחפושת , צבעי , מנקה רחובות , משלוחן ,שיפוצניק וכדומה....

אני מעוניינת בסרבל לגיל 4
מה המחיר?

יש לכן רעיון איך לבצע תחפושת של פרדסן לילד בן 4
תודה רבה
מחכה לרעיונות.

יש למישהי רעיון
למה יתחפשו שני בנים בגילאי 4 ו-6
אם אח שלהם בן שנה מתחפש לסבא עם הליכון????
אנא!! תנו הברקות!!
(הם לא רוצים גם להיות "סבים"...)
ולי מתחשק שזה יתאים...
תודה מראש לכל העוזרים!!!

פיליפיני
ורופא משפחה

הצעירים תמיד נראים הרבה יותר גבוהים
משום מה אם שמת לב כשמזדקנים מאבדים מהגובה

יש למישהי רעיון איך לחפש ילדה לעץ?
(אל תבהלו מהרעיון של התחפושת, זה קשור לנושא הכיתתי...)

יש למישהי רעיון איך לחפש ילדה לעץ?
(אל תבהלו מהרעיון של התחפושת, זה קשור לנושא הכיתתי...)
אחיינית שלי פעם התחפשה לשילוח הקן
אם אני זוכרת נכון היא לבשה חצאית חומה וחולצה ירוקה ועל החולצה תפרו כמו ענפים מבד חום
ועלים מבד ירוק

מחפשת תחפושת של בונבון (השוקולד BonBon) לתינוק בן חצי שנה,
יש למישהי? להשכרה/ למכירה
אם מישהי תפרה/ הכינה תחפושת כזו יעזור לי מאוד לדעת איך+ תמונה או קובץ של הלוגו,

תודה רבה!
מאיפה את?
בון בון.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה