כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
יש למישהי להשכיר לי סט בגדים תואם לבובת ניו יורק ולילדה בת ארבע?
זה ממש דחוף לי.
ואני לא מצליחה למצוא מקום שמוכר את זה בארץ...

לילד בן שנתיים בירושלים , אולי יש לכם למכור / להשאיל.
לא משנה מה, העיקר חמוד :rolleyes:

יש לי שמלת כלה מהממת לילדה בת 5-6
תפירה אישית מבדים מסלון כלות אמיתי.
ממש כלה אמיתי בקטן, מוכרת ב 350 ש"ח,
פל"א 0527684617

אני זוכרת שהעלו
פשוט תתחילי לחפש בפורום של שנה שעברה בטוח שתמצאי אני זוכרת בוודאות שהיה

יש לך אולי קישור לפורום של שנה שעברה? עדיין לא הצלחתי למצוא

לפני כמה שנים משהי העלתה את התמונה הזו
אולי תוכלו לעזור לי
האם משהו יודע איך יוצרים את הכבוע?

קבצים מצורפים

• bunny.png
    bunny.png
    KB 575.4 · צפיות: 453
מחפשת השראה לתחפושת משה רבינו
לילד בן 4 וחצי

(ב"ה בקש מעצמו- עד עכשיו הוא תכנן להיות מחבל ר"ל)
אם עוד אקטואלי לך,
הוא גדול יותר - ונתן לי הוראות לפי מה שלמד - מטה שכתוב עליו דצך, עדש וכו', לוחות מלבניים ו'מסווה' כי קרן עור פניו...

קבצים מצורפים

• פורים עח (1).JPG
    5.3 MB · צפיות: 316
למשהו יש כיוון ליוסף הצדיק? כתונת פסים וחלומות...
בתודה מראש!

אם עוד אקטואלי לך,
הוא גדול יותר - ונתן לי הוראות לפי מה שלמד - מטה שכתוב עליו דצך, עדש וכו', לוחות מלבניים ו'מסווה' כי קרן עור פניו...

וואו יפה!
אולי באמת כדאי לשמור לגיל שמבין יותר
בינתיים הוא מתחפש לאביר שאחיו הורישו לו
טוב שפורים כבר בא וכבר אין זמן להחליף עוד פעם תחפושת

תביאו רעיונות.. לרגלי ליצן
לכל מי שחיפש נעלי ליצן גדולות,
הסתובבתי ביום שישי בגאולה וראיתי גם באיזה הכל בשקל וגם בצעצועי גאולה, בסביבות 15 -20 ש"ח.

יש למישהי להשכיר תחפושת של כהן גדול לגיל 5?

מחפשת השראה או רעיונות לתחפושת עם סגולה עם כל מיני סגולות

יש לי ילדונת בת שנתיים מתוקה ומלאת מרץ ומתחשק לי לחפש אותה לבובה.
תנו רעיונות לביצוע.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה