כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
להשכרה תחפושת לגיל 4-8 חודשים בתווך הזה לא משהוא מדויק
תחפושת בננה מוששששששששששלם!
חדש לגמרי!!!!!!!!
cbbv--.jpg

לאלופות אלי אקספרס...
האם ניתן להשיג תחפושת שקשורה למשאית אשפה לבן שנתיים?
(תצחקו... זה מה שהוא אוהב ואני זורמת איתו)

סט תחפושות מדהימות להשכרה
ואפילו - אפשרות לקבל קובץ לעיצוב ברכה מתאימה!!!

קבצים מצורפים

• ברכה.jpg
    3.8 MB · צפיות: 206
  • ליקלוקים.jpg
    ליקלוקים.jpg
    2.2 MB · צפיות: 755
  • אסם.jpg
    אסם.jpg
    2.2 MB · צפיות: 834
  • קוקה קולה.jpg
    קוקה קולה.jpg
    2.4 MB · צפיות: 789
תקשיבי, מהמם!!
מגניב הקטע עם המשאיות..

אשמח לתחפושת של
מלכה לגיל ארבע וחצי שנים
ושל נסיכה לגיל שלוש
ושל מלך לגיל שנה וחצי
ונסיך לגיל חצי שנה
ץתוד

אם פורים כבר הגיע לפה, אולי אפשר לשאול כאן על פריסה של מגש פיצה מקרטון?
בשנה שעברתי חפשתי את הילדים לחנות פיצה היה מדהים
ולמשלוח מנות פשוט קניתי מגשי פיצה מפיצה פון נראה לי עלה 4 ש"ח לקטן ו6 לגדול

• תודה
Reactions: GRN
אם כבר את בכיוון של חסד,
אשמח אם את נתקלת במשהו מתוק לתאומות בנות שנתיים+
תבורכי!
התאומות שלי התחפשו בשנה שעברה בגיל הזה לציפס וקטשופ (זה חלק מתחפושת של חנות פיצה) הם היו בנות שנתיים אני הזמנתי חולצות מאמזון אשמח לתת לך קישורים את התחפושות אני כנראה צריכה השנה שוב

בשנה שעברתי חפשתי את הילדים לחנות פיצה היה מדהים
ולמשלוח מנות פשוט קניתי מגשי פיצה מפיצה פון נראה לי עלה 4 ש"ח לקטן ו6 לגדול
,תודה, אבל זה יקר לי מדי...

התאומות שלי התחפשו בשנה שעברה בגיל הזה לציפס וקטשופ (זה חלק מתחפושת של חנות פיצה) הם היו בנות שנתיים אני הזמנתי חולצות מאמזון אשמח לתת לך קישורים את התחפושות אני כנראה צריכה השנה שוב
אני אשמח לקישורים-- ואם אפשר תמונות לראות

אני מחפשת תחפושת נסיכה לגיל 6 ושנתיים וכן נסיך לגיל שנתיים למי שיש להשכיר או למכור אשמח לפרטים.
יש לי לגיל שנתיים תחפושת של נסיך, הבגד נראה בדיוק כמו בתמונה, הכובע לא עומד כמו בתמונה,
אני מבני ברק ורוצה להשכיר
נסיך.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה