כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
למשהי יש תמונות להשראה לתחפושת של רקדנית

וואו מהמם!
אשמח לפירוט: מידות ומחיר
אסם: גיל 6
קוקה קולה: גיל 4-5
לקלוקים: גיל שנה

המחיר תלוי אם את רוצה גם את העגלות, (הן מושקעות במיוחד, מחומרים יקרים במצב חדש!!)

אשמח לקישור אמין לסט תכשיטים, כתר ושרביט לנסיכה בת ארבע.
תודה

אסם: גיל 6
קוקה קולה: גיל 4-5
לקלוקים: גיל שנה

המחיר תלוי אם את רוצה גם את העגלות, (הן מושקעות במיוחד, מחומרים יקרים במצב חדש!!)
זה תחפושת מהממת!!!
השאלה אם הילד ירצה,הוא בכלל לא מבין בזה.....
כמה המחיר בלי ועם?

תחפושת ברבור שחור ולבן להשכרה אצלי..לגיל 4-6
מי שרוצה תמונה יכולה לשלוח לי מייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש למשהו רעיון לתחפושת מקורית לילדה בת כימעט שנתיים? קל ולא מורכב

מחפשת סט תחפושות לשלש בנות
בת חמש, שנתיים וחצי וחמישה חודשים
רעיונות? הצות? השכרה או קניה?

הבן שלי רוצה להתחפש להצלה.
דווקא איחוד הצלה עם המיתוג הכתום
בן 5.
לא רוצה שיצא לי מדי יקר.
יש למשהו למכור,
או רעיונות איך אפשר לבצע בזול?
תודה רבה.

התאומות שלי התחפשו בשנה שעברה בגיל הזה לציפס וקטשופ (זה חלק מתחפושת של חנות פיצה) הם היו בנות שנתיים אני הזמנתי חולצות מאמזון אשמח לתת לך קישורים את התחפושות אני כנראה צריכה השנה שוב
איך חיפשת לחחנות פיצה? אשמח להסבר.
תודה.

תודה!
אלופה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה