כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
יכול להיות שבאמת מדובר באותו מוצר.
לי יש איזשהוא פחד לקנות בלי חו"ד
בקישור הראשון והשני אין לך אפשרות לבחור M/L ולכן עוד לפני שאת מתלבטת תבדקי איזה מידה מתאימה לכם
רשום לך את המידות למטה במפרט
בהצלחה

יכול להיות שבאמת מדובר באותו מוצר.
לי יש איזשהוא פחד לקנות בלי חו"ד
בקישור הראשון והשני אין לך אפשרות לבחור M/L ולכן עוד לפני שאת מתלבטת תבדקי איזה מידה מתאימה לכם
רשום לך את המידות למטה במפרט
בהצלחה
צדיקה,אפשר עוד?
בכמה כסף אפשר להזמין בלי לשלם מכס?דולרים...
למה חלק אומרים שמשנה חנות או מי מבצע את המשלוח וכו?
תודה ענקית

לאיזה תחפושת אני יכולה לחפש עם זה
אשמח לרעיונות
HTB1WW7XUMHqK1RjSZFEq6AGMXXam.jpg

יודעים איפה קונים תלבושת של נשות השאלים?
הבת שלי, בת 9, רוצה להתחפש לאשת שאלים.
מן הסתם איפשהו במאה שערים, לא?

יש חנות במאה שערים של בגדי צניעות- ליד נעלי לודמיר והכלי כסף
מציעה לרכוש שם בגד מקורי ושאל

אני מחפשת כנפיים לחיפושית עם תגובות חיוביות.
אפשר לצרף קישור?

מחפשת רעיון ל:
2 בנים גילאי 4, 5
ילדה בת שנתיים
ותינוק בן כמה חודשים

רוצה שיהיה איזשהו קשר בין התחפושות
כמו- מלכים, נסיכה ונסיך וכו'
(שנה שעברה התחפשו לכבאי, אוטו כבאית, וכבאית קטנה)

תנו רעיונות - - -

התחפושת נראית מהממת!!!
יש למישהי ניסיון איך זהבמציאות ואיך המידות?
תודה!
לילדה בת שלוש וחצי איזו מידה מתאימה

תסתכלו בקישור הזה:
https://he.aliexpress.com/item/4000...3.0&pvid=6a683879-bc99-40a4-94cc-8b2d07871dc3

יש שם פירוט לגבי המידות.

אני הזמנתי עכשיו. מקווה שיגיע טוב ובזמן.לקחתי את ההימור

למשהו יש רעיון לתחפושת ברעיון של בובה לתינוק בן 3 חודשים?
כל המשפחה מתחפשת לבובות שונות - הבנות לבובה בקופסה, בובה על קפיץ ובובת חרסינה. והבן הגדול יהיה איש לגו. מחפשת רעיון מתאים לתינוק.

כל המשפחה מתחפשת לבובות שונות - הבנות לבובה בקופסה, בובה על קפיץ ובובת חרסינה. והבן הגדול יהיה איש לגו. מחפשת רעיון מתאים לתינוק.
בובה במבה (במבה אוסם)

בובת שלג, מתאים?

בובה במבה (במבה אוסם)
רעיון חמוד.

רק ששנה אחת חיפשתי את ילדים שלי לזה. מעדיפה לא לחזור על אותם תחפושות. אבל ממש אהבתי את ההקשר. אז אולי אם לא יהיה רעיון אחר, אני אעשה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה