כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
שואלת בשביל אחותי,
למישהו יש להשכרה או למכירה תחפושת פופקורן, רק את המתקן?

אהבתי מאוד!!!!!!!
איך אני יכולה להשיג את זה?
לקנות או לשכור?
אשמח לתשובה בהקדם.
הי
זה שלך? או שציטטת ממישהי אחרת?
אני אשמח לדעת ממי המקור, כי תכננתי לעשות משהו דומה

צחפשת תמונה של קאובוי להשראה..
מה לובשים?

למישהי יש רעיון / להשכרה / למכירה -
תחפושת או של פרח או של אפרוח לבן בן 5 חודשים??

מחפשת שפן בתוך כובע
או רק שפן
לתינוק בן שנה

מחפשת תמונה של קאובוי להשראה..
מה לובשים?
קאבוי1.jpg
קאבוי.jpg

ראיתי באיזה מקום ביצוע של מוכר/ת ימבמבם מאוד יפה
אני לא זוכרת איפה זה היה
אולי משהי יכולה להעלות תמונה אודה לה מאוד

ראיתי באיזה מקום ביצוע של מוכר/ת ימבמבם מאוד יפה
אני לא זוכרת איפה זה היה
אולי משהי יכולה להעלות תמונה אודה לה מאוד

חשבתי שאני מסודרת, אבל התחפושת נמדדה והיא קצת גדולה. קשה לגנוז אבל אין ברירה... אז אולי יש למישהי, להשאלה או במחיר סמלי, תחפושת מושלמת לילד בגיל 3-4?

אפשר בדחיפות תמונה של מוכר ימבמבם שהתפרסם כאן פעם בעבר לא זוכרת איפה
ראיתי לפני כמה ימים ושכחתי איפה
אנא דחוף ביותר ותודה מראש

יש לי תחפושות של פרות למכירה לגיל שנה ולגיל 2.5 (יש לי 2 לכל אחד)
באזור ירושלים

קבצים מצורפים

• 167A9247.JPG
    167A9247.JPG
    1.3 MB · צפיות: 170
הי
זה שלך? או שציטטת ממישהי אחרת?
אני אשמח לדעת ממי המקור, כי תכננתי לעשות משהו דומה
אני ראיתי את התמונה משנים קודמות שאחת כצבה שראתה את זה לפני כמה שנים ואיך עושים זאת
אהבתי מאוד את התחפושת ואני גם מעונינת לעשות משהו כזה השאלה היא איך חשבת לעשות את הכובע?

אני ראיתי את התמונה משנים קודמות שאחת כצבה שראתה את זה לפני כמה שנים ואיך עושים זאת
אהבתי מאוד את התחפושת ואני גם מעונינת לעשות משהו כזה השאלה היא איך חשבת לעשות את הכובע?
אני תפרתי תחפושת כזו בדיוק לאחר שדיברתי עם זו שהעלתה את התמונה הזו.
אני משכירה אותה.
המעוניינת לשכור יכולה לשלוח מייל לקבל תמונה:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מחפשת גם תחפושת של גלידה לניו בורן למי שיש להציע שתפנה אלי באישי
תודה!

מחפשת שמלה לכפרייה בת 3...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה