כן, כן...תחפושות!

מצב
הנושא נעול.
נערך לאחרונה ב:
אני רוצה לחפש את הבנות שלי לליצניות שי למישהו תמונות להשראה או רעיונות איך לבצע?
אשמח גם לראות תמונות של ליצנים
הנה הליצנים שלי. הרב קנוי כל פריט במקום אחר

כרגע למכירה נשאר רק הגדול של הבן
מתאים לגיל 3-5
למכירה..jpg
למכירה.jpg

אני רוצה לחפש את הבת שלי בת 11 ל מדריכת טיולים
יש למישהי רעיון איך לבצע ???

הנה הליצנים שלי. הרב קנוי כל פריט במקום אחר
כרגע למכירה נשאר רק הגדול של הבן
מתאים לגיל 3-5
לא מצליחה לשלוח הודעות פרטיות.
מעניין אותי הליצן הזה. אפשר מייל/טלפון לתקשורת ישירה?

סורי על ריבוי ההודעות :(
יש לי בעיה באתר, ניסיתי כמה פעמים לשלוח ללא הצלחה ופתאום כל הנסיונות שלי מופיעים כאן.....

מעוניינת בתחפושת לגיל 10 בת למכירה או להשכרה

מעונינת לקנות /להשכיר תחפושת של שפית כמו בקובץ המצורף לילדה בת 10

קבצים מצורפים

• תחפושת שפית.png
    תחפושת שפית.png
    KB 46.8 · צפיות: 164
מפרסמת בשביל משהיא...
מחפשת לקנות תחפושת מתוקה לתינוקת בת חצי שנה, לא דווקא משהוא מקורי, גם תחפושת יפה בסגנון התות או האננס של כארטר'ס בא בחשבון.
052-7168884
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מקפיצה, עדיין רלוונטי

מחפשת לקניה בדחיפות תחפושות לבנות גיל שנתיים ושנה. (עדיפות למשהו קליל- ליצניות, מיקי ומיני וכו')
תודה!!!!!!!!

חברות...דחוףףףף למי יש להשכיר לי תחפושת של הולנדיות לבנות בגילאי 3 ו4.5???
אם כן אשמח לתשובה במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למכירה תחפושת חדרניות
לגילאי 3 וחצי ו-5
ב-100 ש"ח
052-7180408

קבצים מצורפים

• P9600251.jpg
    P9600251.jpg
    KB 114.9 · צפיות: 185
  • P9600336.jpg
    P9600336.jpg
    KB 140.8 · צפיות: 203
מחפשת לקניה בדחיפות תחפושות לבנות גיל שנתיים ושנה. (עדיפות למשהו קליל- ליצניות, מיקי ומיני וכו')
תודה!!!!!!!!
יש לי בובות לגילאים האלו כולל בגדים לבובות אמיתיות
להשכרה
בובות.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה