מידע שימושי כן עדיין יש מצלמות של קנון בזול

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לאו דוקא, המצלמות האלה לא אמורות להיות יקרות. רק פה בארץ אנשים החליטו לעשות קופה על כולם.
ודוגמא מB&H שזו חנות אמינה ביותר ועולה G7 III רק 800 דולר
אני ברשימת המתנה ל740 בB אנד H כבר שנה
עד כה לא חזר למלאי

G7 - הם הפסיקו לשווק

• הוסף לסימניות
דבר נוסף
יש מישהו שמזמין באתר צרפתי
לכתובת של מישהו שטס המון מצרפת לארץ
זה עובד להם תקןפה ארוכה
אני לא יודע איזה דגם
אבל של קנון עם סלפי
בפחות מ 2K
יש שני אתרים מצרף את הכתובות
אתם פשוט צריכים מישהו מצרפת שבא לארץ
ויקנה לכם
למנוע סיכון בסניף עצמו
שתי האתרים אמינים מנסיון?
והאם הם עושים משלוח להרים?
תודה

• הוסף לסימניות
זה רשת עם קרוב למאה סניפים בכל שוויץ זה הזדמנות מאוד טובה ערב בין הזמנים
מציפים את השוק במצלמות קנון זולות סגורות באריזה
ועושים סוף למחירים המטורפים
המטבע שם זה
קצת יקר[ביחס למטבע] אבל עדיין שווה מאוד
פרנק שווצריCHF4.1854עליה0.386%
האם יש להם סניפים גם בפראג או בגרמניה?
או שיש שם חנויות מומלצות אחרות?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי חבר בפנמה, הוא יכול לקנות עבורי מצלמה אחת בחנות.
אם למישהו יש מידע על חנויות או אתר שעובד בפנמה ויש במלאי קנון 740, מאוד יעזור לי תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה