- הוסף לסימניות
אני רוצה לצלם ארבעה בנים
אחים מקסימים בגילאי 9,7,4 ושבועיים.
אשמח לרעיונות, עצות, טיפים
מניסיונכם העשיר...
מניסיונכם העשיר...
נו מה נסגר איתך? הפעם לא ביקשו הצעת מחיר פה בפורום.נכתב ע"י rosmarin;1650349:קחי את הטלפון שלי: 025002596
מחר אני פנויה. תקבעי תור.
- צלמי בחוץ בשעות אחרי הצהרים המאוחרותנכתב ע"י קסם;1650341:אני רוצה לצלם ארבעה בנים
מניסיונכם העשיר...
נכתב ע"י רותי ה;1650364:נו מה נסגר איתך? הפעם לא ביקשו הצעת מחיר פה בפורום.
אסור לה כבר לבקש טיפים?
נכתב ע"י rosmarin;1650349:קחי את הטלפון שלי: 025002596
מחר אני פנויה. תקבעי תור.
נכתב ע"י pnina912100;1650383:סליחה שאני מתערבת...
מה אכפת לך שאדם מבקש עזרה? נכון שזה גם המקצוע שלך, את לא חייבת לענות לה,
פתחת, קראת, לא התאים לך, תסגרי.
אולי יהיה כאלו נחמדות שכן מוכנות לתת טיפים?
מותר לבן אדם לבקש טובה!
נכתב ע"י rosmarin;1650404:אני אענה לך יפה.
4 ילדים בכזה טווח של גילאים כמעט בלתי אפשרי לצלם לבד.
אם כבר לקחת עזרה- עדיף שזה יהיה צלמת.
אם כבר צלמת- אז עדיף אותי ככה אני אוכל לברוח מים האלבומים.
חוץ מזה, למה החלטת שהיא רוצה לצלם לבד? אולי היא רוצה טיפים אפילו שיא קובעת עם צלמת?
אם כן- יש לי עמוד טיפים באתר שלי ב "הכנות לקראת צילום". זה פתוח לקריאה גם למי שלא לקוחה שלי.
נכתב ע"י רותי ה;1650421:חולקת עליך!!
למה בלתי אפשרי?
נכתב ע"י רותי ה;1650421:נחמד מצידך שאת מאפשרת לקרוא באתר שלך את ההכנות לקראת צילום לכל אורח מזדמן![]()
נכתב ע"י rosmarin;1650428:א. כתבתי כמעט.
ב. לא כולם מוכשרים כמוך.
אני לא יודעת אם זה ציני, אבל באופן כללי אני עוזרת גם למי שלא מצטלם אצלי.
לא הצלחתי למצא שום טיפיםנכתב ע"י rosmarin;1650445:אם את נכנסת להציץ- אז אני באמת צריכה לעדכן שם עוד טיפים שהצטברו עם הזמן...
יפה מאד!נכתב ע"י rosmarin;1650453:
נכתב ע"י רותי ה;1650460:יפה מאד!
דברים בהחלט חשובים!
אתר מוזר. למה הוא לא נותן לחזור לעמוד הבית?
ולמה מעמוד הבית לא הצלחתי בשום אופן למצא את זה?
א. צלמי לפי הטיפים שניתנו כאן.נכתב ע"י קסם;1650341:אני רוצה לצלם ארבעה בנים
מניסיונכם העשיר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים