עזרה כניסה לאזור האישי בביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה
אני מנסה להכנס לאזור האישי בביטוח לאומי לאחר ההקשה של כל ההזדהות הוא טוען שנכנסתי פעם ואני לא יכולה להכנס שוב מחדש
אלא לקבל קוד סודי
כאן מתחילה הבעיה - ע"מ קבל קוד סודי זה או בsms שאין לי אפשרות לקבל בפלאפ' המעודכן שם
או למייל שמעודכן בביטוח לאומי , מדובר במייל ישן שאין לי מושג כיום מהו
אני מנסה להכנס שוב ושוב וכל פעם כתוב שנשלח אלי קוד לפלא' שכמובן לא מגיע
מישהו נתקל בכזו בעיה ויש לה אולי פתרון?!

התקשרתי לביטוח לאומי ונסיתי להוציא קוד אך שוב הם נותנים רק קוד בהודעה sms :mad:

• הוסף לסימניות
לכאורה נציגת שירות אנושית תוכל לעזור לך.
לאחר הזדהות באמצעות תאריך הנפקת ת.ז. ואולי עוד דברים כגון מכתבים או קצבאות אחרונות וכדו'
היא תוכל לעדכן עבורך את הפרטים הנכונים כיום.
ואם לא זה, אולי לא תהיה ברירה אלא להגיע לסניף להזדהות...

• הוסף לסימניות
כשנכנסים לאתר התשלומים של ביטוח לאומי - הכי למטה יש כותרת של "שירותים נוספים" יש שם אפשרות של - הצטרפות לשירותים הדיגיטליים, לאחר הזדהות אפשר לעדכן כתובת מייל ואז אח"כ כשתעשי באתר האישי שכחתי סיסמא זה יביא לך סיסמא חדשה למייל שעידכנת.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה