דרוש מידע כניסה לאניני טעם בלבד - המלצה על ויסקי

• הוסף לסימניות
כל שנותי בישיבה הייתי שותה בלאק לייבל כי זה היה התקציב
תכל'ס לא משהו, אחרי שטעמתי מהגלדליווט שהוא ממש טוב
אמרו לי שיש ממש טובים
ולכן אנוכי מסתפק האם שווה להשקיע במשהו שהוא יותר טוב או מספיק משהו שאני יודע שאני נהנה איתו

• הוסף לסימניות
כל שנותי בישיבה הייתי שותה בלאק לייבל כי זה היה התקציב
תכל'ס לא משהו, אחרי שטעמתי מהגלדליווט שהוא ממש טוב
אמרו לי שיש ממש טובים
ולכן אנוכי מסתפק האם שווה להשקיע במשהו שהוא יותר טוב או מספיק משהו שאני יודע שאני נהנה איתו
אם אתה נהנה ממשהו זול יחסי
למה שתשקיע ביותר מזה
חוצמיזה
את עדינות הטעם תזכה להרגיש ב4 כוסות הראשונים
מכאן ואילך הכל יערב לכם......

• הוסף לסימניות
להביא לך מהדיוטי מקאלן ?
1646083923663.png

• הוסף לסימניות
גלנפידיך וגלנליוט הרבה יותר טעימים ומחליקים בגרון מהג'וני.
שים לב רק לבעיות כשרות כמדומני בגלנפידיך 18 אאל"ט. (על הגלילניווט יש כשרות בחלקם)

• הוסף לסימניות
גלנליווט 18

קבצים מצורפים

• יין בעיר.PNG
    יין בעיר.PNG
    KB 348.1 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
מונקי שולדר
גלנליווט תכלת
גלנליווט פירסט פיל (זהב)
טומינטול
ג'ק דניאלס - ג'נטלמן ג'ק
סינגלטון 12

כל אלה מעולים ועד 200 ש"ח...

• הוסף לסימניות
דלק זול - ערק
ויסקי איכותי לענד - בלאק לייבל, או גולד לייבל
מי שאוהב קצת יותר כבד בטעם (אני מתחבר לזה דווקא) שיבס עדיף 18 אבל בתקציב של 12 גם אפשר לצאת מרוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה