התייעצות כניסה לאתר ביטוח לאומי רק עם מסרון?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס דרך שליחת קוד אישי למייל והוא כותב לי שלא נרשמנו לשרות לקבל קוד אישי במייל

אני מנסה להירשם מחדש והוא כותב לי שאני כבר רשומה לאתר

אני מנסה לעשות "שכחתי ססמא" והוא רושם לי שהוא שולח לי SMS לטלפון הנייד

יש דרך נוספת שלא ניסיתי?

• הוסף לסימניות
תנסי בפרטים שאת ממלאה לכתוב רק את המייל בלי הטלפון ואז זה ישלח לך סיסמה למייל

• הוסף לסימניות
וואי גם אני עם אותו סיוט

• הוסף לסימניות
למי שכבר רשום ואין אופציה לשחזר סיסמא במייל רק ב-SMS זה יכול להיות כי נרשמתם רק עם הפלפון ולא עם המייל שלכם, והפתרון (אצלי זה עבד) לשלוח פנייה לסניף שלך https://www.btl.gov.il/About/contact_us/Pages/contact-snif.aspx ולבקש מהם להוסיף בפרטים האשיים כתובת המייל שלכם, ואז לעשות שכחתי סיסמא וכו' וישלחו למייל השחזור,
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני הייתי בבעיה דומה
וכן... בסוף הצלחתי לתפוס אותם,
והפתרון הוא כדלהלן

כניסה לדף הבית של ביטו"ל
מתחת לשורה האדומה של הקורונה יש סוג של תפריט
בתחתיתו יש "פעולות נוספות"
בטור השמאלי הצטרפות לשירותים דיגטליים
ושם כבר תפעלו לפי ההוראות וישלחו לכם הודעה לדוא"ל
דף הבית.PNG
דף שני.PNG

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בבעיה דומה
והפתרון הוא כדלהלן

כניסה לדף הבית של ביטו"ל
ושם כבר תפעלו לפי ההוראות וישלחו לכם הודעה לדוא"לצפה בקובץ המצורף 648408צפה בקובץ המצורף 648409
הצלת אותי זה עזר!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בבעיה דומה
והפתרון הוא כדלהלן

כניסה לדף הבית של ביטו"ל
ושם כבר תפעלו לפי ההוראות וישלחו לכם הודעה לדוא"לצפה בקובץ המצורף 648408צפה בקובץ המצורף 648409
תבורכי משמים !
הבת שלי לא הצליחה להתחבר לאתר בשום צורה עקב המגבלה של טלפון כשר והמוקדים של המוסד לבטו"ל עמוסים ולא נותנים מענה, פעלנו לפי הצעתך וב"ה הבעיה נפתרה,
יישר כוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה