כניסה לאתר דרך אתרוג

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני ממש מיואשת,
רציתי להכנס לאתר תמונות חינמי sxc.hu וללא הצלחה,
בהתחלה אתרוג ממש חסמו לי אותו, ולאחר פניה הם פתחו לי אבל כל התמונות לא מופיעות פשוט אני רואה רק מלל וכתמים לבנים - שמסתירים את התמונות,

זה מרגיז נורא, פשוט אני צריכה לשבת על עבודה מסוימת ואני דוחה את זה פעם אחר פעם בגלל חוסר הגישה לאתר, ועכשיו הלקוח מאיים שם עד סוף השבוע אין לו דוגמא, הוא עובר למשהו אחר,

אולי משהו יודעת איך ניתן לפתור את הבעיה,
ואולי יש לכם רשימה של אתרים להורדת תמונות באיכות בחינם!!

• הוסף לסימניות
הבו עצה!!!
דחוףףףף

• הוסף לסימניות
בקשי מהם להיות פתוחה במסלול הגרפיקאים.

• הוסף לסימניות
כבר בקשתי, מיד שעשיתי את המנוי

• הוסף לסימניות
אז זה אמור להיות פתוח לך אלא אם כן יש לך וירוס.
רוצה עזרה?

• הוסף לסימניות
כן, האתר פתוח והכל לבן חוץ מהמלל

• הוסף לסימניות
במה אוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף מבחר תמונות, לאו דוקא בנושא מסוים, תמונות באיכות, אולי באתרים אחרים זה יצליח למרות אתרוג

• הוסף לסימניות
תני לי רעיונות אחפש לך אני פנויה כרגע...

• הוסף לסימניות
תמונות שמשדרות יוקרה,צחוק,
תמונה שהפרטים בתמונוה משדרות את הנ"ל ועוד דברים כמו איכות, בלאגן, מותג, נעימות, מתיקות, כיד הדמיון הטובה...

תודה מראש

• הוסף לסימניות
הנה...

קבצים מצורפים

• 1158074_99000600.jpg
    KB 405.7 · צפיות: 32
  • 958986_21468643.jpg
    KB 313.9 · צפיות: 20
  • 1000464_57806870.jpg
    3.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה תודה!!!!
אבל אני יודעת מה רציתי, וזה קצת לא עונה לדרישות ולכן רציתי לפתוח בעצמי את האתר ולבחור מה שניראה לי,
את בטוחה שהבעיה בוירוסס ולא באתרוג?

• הוסף לסימניות
ועוד...

קבצים מצורפים

• 8014_4021.jpg
    KB 70.7 · צפיות: 22
  • 951798_39252208.jpg
    2.6 MB · צפיות: 17
  • 1291134_83697681.jpg
    1.4 MB · צפיות: 17
  • 786709_85945527.jpg
    2.8 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מצטערת...
אבל לי באתרוג זה פתוח.
נסי להתקשר לשרות הלקוחות שלהם אולי יש להם עצה עבורך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה