כניסה לבית

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!!
מה הולך היום כעיצוב בכניסה לבית?

תעלו לי בבקשה תמונות לדוגמא אם יש..
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מה הולך?
תלוי סגנון עיצוב הבית (קלאסי/ כפרי/ הייטקיסטי/ מודרני חם)
אופי וחלום הדיירים (שואו, רושם מרווח בעין/ פינה עוטפת ומכנסת)
נתוני שטח וצרכים פונקציונליים (מקום למפתחות/ מעילים/ רק נוי)
וכמובן, כמו תמיד, תקציב... (השקעה מינימלית בצבע, טפט, מראה, מדפון עם אקססוריז/ משחקי גבס, תאורה, נגרות קסטום)
כמה השראות מפינטרסט
05bd1bc8b93767602e44d6e435f2879a.jpg
05bd1bc8b93767602e44d6e435f2879a.jpg
קונסולה.jpg
מראה בכניסה.jpg
קונסולה ב.jpg
, ויש לך שם עוד המוןןןן

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר איפה מצאת את התמונות?
יש למשהי עוד רעיונות לכניסות?

• הוסף לסימניות
בשביל לקבל השראה יותר מדוייקת
נסי אולי לכוון לסגנון צרכים ונתונים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם יש לי דוגמא מתמונה,
איך אדע בדיוק מאילו חומרים זה מיוצר,
או שאפשר לחפות קיר מכל בוג של חומר רק תלוי איך רוצים שיראה?

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות לשער מאיזה חומר זה יוצר וללכת לבדוק בחנות איך זה נראה במציאות.
ובקשר לעיצוב כניסה- תלוי מה סגנון הבית בכללי, מה הצרכים (ארון מעילים, כיור, או סתם כניסה), מה השטח שיש לכניסה (גודל, יש שם עמוד? מדרגות? נישות? הנמכת תקרה?) ומה התקציב...
תכנסי לאתר פינטרסט ותראי השראות אח"כ תתרגמי את ההשראה לשטח בהתייחסות לדיוקים של הלקוח הספציפי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאיזו תמונה כוונתך?

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשיתי משהו בסגנון בקליניקה.
מה את צריכה לדעת?
כמה דברים :)
קודם כל מה הגובה הקלאסי שיהיה נוח עבור אישה לשבת שם גובה מלמטה עד למעלה
שנית, מי עושה את הריפוד ואיזה סגנון עושים?
וכמה בערך יוצאת עלות של ארון כזה לעומת ארון רגיל?
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי זה גובה 1.50 מהרצפה עד סוף החלל של הישיבה.
והמושב קנינו מזרן דק של התעמלות ובד בחנות ריפוד ותופרת הכינה את המושב. (היא עשתה מזרן כפול)
את הארון עשינו כחלק מתכנית נגרות שלמה אז אני לא יודעת לומר את הפער במחיר.
מה שכן- חשוב שתיקחו נגר טוב כי אצלי הלקוח התעקש על נגר מסוים והוא בכלל לא דייק במידות וזה נורא חשוב.

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי זה גובה 1.50 מהרצפה עד סוף החלל של הישיבה.
והמושב קנינו מזרן דק של התעמלות ובד בחנות ריפוד ותופרת הכינה את המושב. (היא עשתה מזרן כפול)
את הארון עשינו כחלק מתכנית נגרות שלמה אז אני לא יודעת לומר את הפער במחיר.
מה שכן- חשוב שתיקחו נגר טוב כי אצלי הלקוח התעקש על נגר מסוים והוא בכלל לא דייק במידות וזה נורא חשוב.
תודה רבה!
כמה משאירים לשרפרף ישיבה כאילו?

• הוסף לסימניות
גובה ישיבה סטנדרטי הוא כ-45 ס"מ,
העלות לא אמורה להתייקר משמעותית אם בכל מקרה תכננת ארון נגר בהזמנה מיוחד, ולא ארון סטנדרט.
יש נגרים שמתעסקים גם עם ריפוד ויכולים לתת לך את התוצר המושלם (ז"א הם מתמחרים בעסקה אחת גם את הרפד שיכלל בתמונה)

• תודה
  • הוסף לסימניות
הנה סקיצה של מה שעשיתי-
מקווה שיעזור לך.
upload_2019-1-22_7-59-29.png

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה