- הוסף לסימניות
מה יעזור? אם אני הולכת לשם ולוחצת על כתובת המייל הנעלמת זה מביא אותי לכתובת מייל שאני כן זוכרת את הסיסמה שהמייל כבר פתוח.אגב לבדוק בהיסטוריית גלישה
לא יעזור?
מה יעזור? אם אני הולכת לשם ולוחצת על כתובת המייל הנעלמת זה מביא אותי לכתובת מייל שאני כן זוכרת את הסיסמה שהמייל כבר פתוח.אגב לבדוק בהיסטוריית גלישה
לא יעזור?
גוגל ישראלמי זה?
צאט' באנגליתמספר
074-7466245
074-7466453
074-7466436
כבר מביא קישור לצאט'
תודה רבה רבה!! אנסה לפנות אליהם. נראה מה יצא...
תעדכניתודה רבה רבה!! אנסה לפנות אליהם. נראה מה יצא...
תנסי בטלפוןאני רואה שצ'אט זה רק למי שרשום למנוי ל-Google One.
זה באנגלית פחות יעיל..תתקשרי למספרים
אולי יעזור
לכי תדעי
ממש לאזה באנגלית פחות יעיל..
מה יהיה???
זה קרה היום לכולם כשהיתה תקלה בג'ימייל בצהריים - זה יצא מכל החשבונות והיה צריך להכניס מייל וסיסמא מתחילה.אולי נכנסת ממשתמש אחר במחשב?
למה זה קרה פתאום
הפתיח הוא באנגלית.ממש לא
זה של גוגל ישראל
לי לא קרהזה קרה היום לכולם כשהיתה תקלה בג'ימייל בצהריים - זה יצא מכל החשבונות והיה צריך להכניס מייל וסיסמא מתחילה.
נכון תמשיכי ואז או שיענה ישראליהפתיח הוא באנגלית.
איןןן זה מייל שפתחתי בלחץ של מן ושמרתי במחשב ופשוט לא זוכרתתת משהו נדפק שם.אגב, אין לך שום קצה חוט להיזכר איזה סיסמה הכנסת?
בדרך כלל זה סיסמאות קבועות, לא?
הוא אומר שאין מענה כרגע. (באנגלית)נכון תמשיכי ואז או שיענה ישראלי
או שתבקשי לעבור לישראל
חכי למחרהוא אומר שאין מענה כרגע. (באנגלית)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים