כניסה לחדרים ביחידה להשכרה

• הוסף לסימניות
ביחידת דיור להשכרה, מה עדיף בעיניכם:
שיכנסו לחדר שינה ולאמבטיה מהסלון, כך הם יהיו בגודל 'מלא'?
או ליצור מסדרון קטן שיתן קצת פרטיות לחדרים אלה, אבל יגזול מהם שטח?
(לא לשכוח שכל סנטימטר מחושבן ביחידות האלה...)

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ודאי מסדרון,
הפרטיות חשובה אפילו כל חשבון עוד כמה ס"מ...

• הוסף לסימניות
לדעתי המסדרון מיותר, אבל אפשר לנסות ליצור פרטיות גם בלי מסדרון.
אם תעלי את התוכנית אשמח לנסות.

• הוסף לסימניות
יהיו יותר אנשים שיורידו את הדירה כי חדר שינה קטן עבורם מאשר אנשים שיורידו על זה שאין פרוזדור.

ממילא אין הרבה אורחים בשנה ראשונה

• הוסף לסימניות
אני גרה כבר 4 שנים בדירה שהשרותים בלי מסדרון וגם חדר השנה אבל אי אפשר לראות את הכניסה לחדר שנה מהכניסה לבית (ושלא רוצים שיראו יש אפשרות לסגור את הדלת.....;))
אני מארחת המון בסלון מטבח שלי לפעמים הקטע של השרותים מפריע ולא נעים(בזמן סעודה....) אבל זה לא נורא במיוחד לא בשביל זוג צעיר יותר חשוב עוד כמה סנטימטרים לנשימה לדעתי......
מסדרון גורם לפעמים להרגיש בבית כמו במבוך או כלוב.....
כמה שיותר שטחים גדולים מנוצלים עדיף

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שעדיף מרחב, אבל אם זה ממש מפריע, אפשר לחשוב על איזה קיר מגבס,
שישמש כמו מחיצה, ז"א רק עד גובה הדלת או משו כזה
ואז- גם אין מסדרון מסובך, וגם ה"מרחב האווירי" נשאר..

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
ראיתי שיש 'צדדים לכאן ולכאן' אז עשיתי ללקוח שתי סקיצות- אחת עם כניסה פרטית יותר והשניה ישירה מהסלון
ושהוא יחליט בעצמו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה