עזרה כניסה למייל ממכשיר חדש

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס למייל הראשי שלי ממכשיר חדש ופשוט לא מצליחה
הוא מבקש מספר טלפון לשליחת סמס אך לא שולח כלום (ניסיתי המון פעמים)!!
מציינת שלשאר חשבונות המייל שלי הוא נתן לי גישה ע"י האופציה של קבלת קוד בשיחה קולית
אך במייל הראשי הוא לא נותן לי אופצית בחירה. רק את אופצית הסמס.
(אה, ולקינוח הוא כבר התחיל לרשום לי שהיו יותר מידי נסיונות כניסה כושלים)
מה ניתן לעשות? אובדת עצות
תודה

• הוסף לסימניות
תמיד לא כדאי לנסות יותר מדי פעמים, כי המערכת חושדת לפריצה
קרה לי גם פעם ככה, ופשוט חיכיתי כמה ימים ואז פתח לי רגיל
אוקי. נחכה
אבל הבעיה הנוספת והעיקרית היא זו:
הוא מבקש מספר טלפון לשליחת סמס אך לא שולח כלום (ניסיתי המון פעמים)!!
מציינת שלשאר חשבונות המייל שלי הוא נתן לי גישה ע"י האופציה של קבלת קוד בשיחה קולית
לא שולח! לא נותן אופציה לאימות דרך שיחה!

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותה בעיה
ואפילו חמור יותר כי אני לא זוכרת את הסיסמה למייל
אז הוא כותה לי שהמכשיר העיקרי שלי זה פלאפון X ושולח הודעה ולאשר אותה אבל לא שולח
אני ממש תקועה

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותה בעיה
ואפילו חמור יותר כי אני לא זוכרת את הסיסמה למייל
אז הוא כותה לי שהמכשיר העיקרי שלי זה פלאפון X ושולח הודעה ולאשר אותה אבל לא שולח
אני ממש תקועה
[ .
הצלחתי!
עשיתי ככה:
נכנסתי מהמחשב (מכשיר שגוגל מזהה)
ניהול חשבון גוגל , אבטחה, אימות דו שלבי, פעלתי לפי ההוראות ואז שיניתי בהגדרה שאני רוצה קוד אימות בשיחה קולית ולא בהודעה (בשיחה הם שולחים מעולה. הבעיה משום מה באימות דרך הודעה)
הלך יופי ב"ה ב"ה

• הוסף לסימניות
כשאני נוסע לחוץ לארץ ואני רוצה להיכנס ממכשיר לא שלי איך אני יכול לעשות את זה הענין שבפעם הקודמת שהייתי בחו''ל ניסיתי להיכנס ושלחו לי הודעה לפלאפון של הארץ ולא קיבלתי השאלה אם יש לי מכשיר שאני לוקח לחו''ל אם יש לי אפשרות לסדר את מהרץ לפני שאני יוצא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה