דרוש מידע כניסה לעולם ההייטק לגבר חרדי

• הוסף לסימניות
על זה אני חולק
יש היום כמה וכמה מסלולים שמורים דרך הצבא מכיר כמה שהלכו ונשארו ממש יראי שמים אולי באמת יותר מהסגנון החסידי אבל ברור שהקושי העיקרי הוא בעבודה
הגדרה 'שמור' זה שטח אפור וגדול...

• הוסף לסימניות
בתור סטודנטית,
באמת מעניין אותי.
העבודה קלה יותר?
עובדים במאקרו או במיקרו?
כלומר - שוברים ת'ראש על קוד או על רעיון פיתוחי?
דומה לשיעורי בית או יותר לפרויקט?(לשניהם לא כנראה... אבל מה יותר קרוב?)
מקווה שהבנת את השאלה...
תלוי בתפקיד.
מפתח מתחיל - יותר כמו ש"ב
מפתח מוביל / ר"צ - יותר כמו פרויקט

• הוסף לסימניות
בתור סטודנטית,
באמת מעניין אותי.
העבודה קלה יותר?
עובדים במאקרו או במיקרו?
כלומר - שוברים ת'ראש על קוד או על רעיון פיתוחי?
דומה לשיעורי בית או יותר לפרויקט?(לשניהם לא כנראה... אבל מה יותר קרוב?)
מקווה שהבנת את השאלה.
האמת שיש הכל יש הרבה מאוד סוגים ותחומים......
אצלנו במשפחה שש אנשים בתעשייה שעובדים ב5 תחומים שונים לגמרי כלומר לא רק תפקידים שונים אלא תחומים שונים.

שתי אחיות שלי אפילו לא יודעות להסביר מה הבעלים שלהם עושים בעבודה...

בנוסף.... אפילו באותו תפקיד ישנם תקופות שונות של עבודה...

בכל אופן בס"ד בהמשך יהיה לכם את היכולת לבחור תחומים מתאימים יותר ליכולות ולסגנון, וממילא זה יהיה קל יותר... יש פער מאוד גדול בין הלימודים ובין למה שעושים בעבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה