כניסה לקבצי המחשב ללא מערכת הפעלה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כיצד אוכל להכנס למחשב עם מערכת הפעלה שנהרסה, פעם ראיתי שאפשר להכנס דרך שורת הפקודה (כאשר אני מאתחל וידנוס דרך כונן חיצוני עולה לי אפשר לשורת הפקודה), אשמח לקבל עזרה בזה זה דחוף לי!
תודה

• הוסף לסימניות
אתה כותב בשורת פקודה Notepad.exe
לוחץ אנטר
יפתח לך תיבת טקסט
תקשקש שם משהו
תלחץ על קובץ >שמור בשם
ואז אתה יכול לראות את כל מה שיש בדיסק קשיח
להעתיק או להעביר אפשר רק תיקייה אחת כל פעם

אבל יש עוד אפשרויות
אפשר לחבר את הדיסק קשיח עם כבל ככונן חיצוני
או להפעיל מערכת הפעלה וירטואלית על אותו המחשב

• הוסף לסימניות
בשורת הפקודה:
מנווט לכונן
לדוגמה נניח שהכונן קיבל אות F
אז מקליד F: (אף ונקודתיים)
אנטר
אתה בכונן

עם פקודת DIR ואנטר תראה את התוכן
פקודת CD ושם תיקיה ואנטר אתה בתוך תקייה

זה בקצרה ואידך פירושא הוא זיל גמור (או תשאל משו ספציפי שברצונך לעשות)

• הוסף לסימניות
בשורת הפקודה:
מנווט לכונן
לדוגמה נניח שהכונן קיבל אות F
אז מקליד F: (אף ונקודתיים)
אנטר
אתה בכונן

עם פקודת DIR ואנטר תראה את התוכן
פקודת CD ושם תיקיה ואנטר אתה בתוך תקייה

זה בקצרה ואידך פירושא הוא זיל גמור (או תשאל משו ספציפי שברצונך לעשות)
אוקיי, ואחרי שאני עושה את זה אני יכול להעתיק בצורה של העתק הדבק, כלומר זה פותח לי את זה כחלון וינדוס, או כשורת פקודה בעלמא?

• הוסף לסימניות
החלון הזה מבוסס על dos
לא היה קיים אז את הצורה שאתה מכיר העתק והדבק
בכדי להעתיק אתה צריך להשתמש עם פקודות
(copy זאת פקודת העתקה)

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל קובץ של התוכנה הנ"ל?
לחץ כאן להורדה
עדיף לך להשתמש בגירסה הישנה שתואמת מחשבים ישנים ובעלי 32 סיביות
לחץ כאן להורדה (יש לחלץ לאחר ההורדה)
(שוקל חצי ג'יגה ומספיק לפעולה שאתהצריך)
לצריבה על האונקי דרוש תוכנת rufus
לחץ כאן להורדה (בעברית)
תבר בקובץ ה-ISO ותגדיר את המחיצה ל MBR

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה