כניסות לאתר מארצות הברית ומקמבודיה מה לעשות?

• הוסף לסימניות
שלום התבקשתי לשואל
היום כאשר אני מסתכל בסטטיסטיקה של האתר שלי אני רואה שהיו כנסיות שלא מישראל אחד מקמבודיה ושלוש מארצות הברית האם עלי לדאוג או שאני יכול להיות רגוע
עד כאן ההודעה הנה צילומי מסך של העמודי סטטיסטיקה החשודים
הראשון של הכניסה מקמבודיה השני של שתי כניסות מארצות הברית והשלישי של הכניסה השלישית מארצות הברית והרביעי של הכל יחד
נ.ב. ניתן להשאיר הודעה אישית

קבצים מצורפים

• סטטיסטיקות ‹ הדר הוצאה לאור — WordPress.com.png
    סטטיסטיקות ‹ הדר הוצאה לאור — WordPress.com.png
    KB 54.7 · צפיות: 0
  • סטטיסטיקות ‹ הדר הוצאה לאור — WordPress.com (1).png
    סטטיסטיקות ‹ הדר הוצאה לאור — WordPress.com (1).png
    KB 61.5 · צפיות: 0
  • סטטיסטיקות ‹ הדר הוצאה לאור — WordPress.com (2).png
    KB 161.2 · צפיות: 0
  • סטטיסטיקות ‹ הדר הוצאה לאור — WordPress.com (3).png
    סטטיסטיקות ‹ הדר הוצאה לאור — WordPress.com (3).png
    KB 60.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תהיה רגוע :)
שים לב איפה אתה מאוחסן..
מה שנשאר לך בגדול זה רק לבחור סיסמאת ניהול טובה ולישון בשקט :))

• הוסף לסימניות
הוא מאוחסן אצל וורדפרס (יש לו את הגרסה החינמית)

• הוסף לסימניות
כמו שיהודה כתב, אין לי מה להוסיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה