כללי כנסו המליצו ועיזרו - לוגו וכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אחד הדברים הקשים זה ליצור לך לוגו..
זאת אומרת- לעצמך

החלטתי על הלוגו ואני כל הזמן מנסה לתכנן את הכרטיס..

אם לא איכפת לכם אני מביא פה את ראשית הדרך אשמח אם תכוונו אותי ותשאלו שאלות ותציעו

אני מתעסק עם:
עיצוב גרפי- בניית תדמית- לוגו כרטיסי ביקור ניירת פרסום פליירים בורשורים
+איורים קריקטורות וקומיקס

לגבי לוגו

הסימן הנבחר שלי הוא החתימה התמידית שלי רק בעיצוב לוגואי
:)
---ממש כמו סמיילי.

לגבי כרטיס ביקור-
אני מתכוין לעשות את הצד הזה וכשבצד שני יהיה איור מסויים ..

מכאן- אשמח לשמוע ולקבל הערות והארות.

תודה מראש לכל החברים

עמיחי :)

קבצים מצורפים

• עמיקס סטודיו כרטיס ביקור.jpg
    KB 590.1 · צפיות: 9
  • לוגו מלא עמיקס סטודיו.jpg
    KB 56.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
סורי שאני ישירה אבל זאת דעתי
יותר מידי צבעים יותר מידי גופנים וגדלים שלהם

כשאתה עובד על הכרטיס אל תשכח שהכרטיס ביקור הוא סימן ההכר של העבודות שלך...
אני בטוחה שאם תמשיך לעבוד על כרטיס מרשים יותר הרבה אנשים יעצרו כשיראו את הכרטיס יתרשמו וגם יתקשרו...

זה מה שנראה לי

• הוסף לסימניות
סורי שאני ישירה אבל זאת דעתי
יותר מידי צבעים יותר מידי גופנים וגדלים שלהם

כשאתה עובד על הכרטיס אל תשכח שהכרטיס ביקור הוא סימן ההכר של העבודות שלך...
אני בטוחה שאם תמשיך לעבוד על כרטיס מרשים יותר הרבה אנשים יעצרו כשיראו את הכרטיס יתרשמו וגם יתקשרו...

זה מה שנראה לי

• הוסף לסימניות
עמוס מדי. העמיקס לבד בנוי כלוגו שלם, האופציה זה או לא להוסיף עליו כלום או להחליף אותו בסמיילי או מה שזה. שניהם זה יותר מדי.

• הוסף לסימניות
בעמיקס קורה משהו מעניין
מבחינת צבעים יש פה יותר מדי
התלת מימד לא מוסיף שום עניין, וזה גם לא ממש ברור שמדובר בסמיילי

לפני שמעצבים לוגו כדאי להגדיר קונספט, רעיון,
כיוון כללי שאיתו אתה מתכוון להעביר את הסגנון שלך, שמי שמביט בו יקבל רושם מסויים.

אישית אני חושבת שלא השקעת כל כך מחשבה, רצית לעשות לך משהו נחמד, וזה בסדר,
אבל מכאן ועד להגדיר זאת כלוגו - יש עוד דרך לעשות.

• הוסף לסימניות
אוקיי-
הארות בונות
אני מתקדם הלאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה