כללי כנסו ותשפיעו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון לדעתי -
להצביע לאופציה: Different column amount in main text and footnotes

דבר שני, נראה לי שכדאי שנתארגן כאן בפרוג להצבעה מאסיבית על הדברים שחסרים לנו, כמו מילת פתיח עם חלון, והחלת מאסטר לפי סגנון פסקה. אם יש מישהו שמבין באינדיזיין ויודע לנסח את 2 הדברים הללו באנגלית טובה - זה מאד יעזור!

• הוסף לסימניות
אין לי גישה לשם אבל משהו חיוני בעיני שמוזר שהוא עדיין לא קיים:
דפים צמודים לאורך
כמו לוח שנה וכד'.

• הוסף לסימניות
ואם אפשר לבקש, למה שלא נבקש שלושה עמודים צמודים? זה גם שימושי מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;655125:
ואם אפשר לבקש, למה שלא נבקש שלושה עמודים צמודים? זה גם שימושי מאוד

לרוחב?
זה קיים.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט..

אפשרות לגלגל ברשימת הפונטים, גדלים וכ'

• הוסף לסימניות
נו, מי משכתב להם טוב

אני ממש בעד אפשרות לגלגל ברשימת הפונטים וחלון מתחת מילה ראשונה

• הוסף לסימניות
הצבעתי לך 3 לכל אחד מהבקשות.

יש אפשרות להפוך עמודים לגובה,
ויש אפשרות ידנית לעשות יותר מ2 עמודים צמד, אבל בטח ידעת זאת, תקשורת, לא?

• הוסף לסימניות
תצביעו!
כמה שיותר הצבעות, כמה שיותר דיון יהיה על זה,
ולכן גם סיכוי די טוב שייצא מזה משהו.

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש מנתיב בקשה קולקטיבית, שיפתחו אתר זה לכל המנותבים?

• הוסף לסימניות
לענ"ד כן, יש שם בעיקר טקסט וטקסט וטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;655283:
הצבעתי לך 3 לכל אחד מהבקשות.

יש אפשרות להפוך עמודים לגובה,
ויש אפשרות ידנית לעשות יותר מ2 עמודים צמד, אבל בטח ידעת זאת, תקשורת, לא?

איך אפשר לעשות צמד לגובה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;655345:
איך אפשר לעשות צמד לגובה???

סובב תצוגת 2 עמודים צמודים ב90 מעלות, וראה זה פלא....

• הוסף לסימניות
משהו שמאד מעצבן אותי שאין:כאשר נועלים איזה אוביקט בעיקר שנועלים בו זמנית כמה אוביקטים ורוצים לפתוח רק אחד ע''י לחיצה על ctrl alt 2אין אפשרות וכל האוביקטים משתחררים יחד -זה מעצבן!

• הוסף לסימניות
על מה צריך ללחוץ שם כדי להצביע אני לא מבינה שם כלום

• הוסף לסימניות
על הלחצן Vote

נפתח תפריט עם 3 אפשרויות. לכל אחד זכות של עד 25 קולות, ולכל רעיון ניתן לתת בין 1 ל-3 קולות מתוך ה-25.

• הוסף לסימניות
תודה הצבעתי לכל אחד מהם 3
יש עוד דברים מענינים שיכולים להיות יעילים וכדאי להצביע? אין לי זמן וסבלנות לתרגם.

• הוסף לסימניות
נתן, אתה רואה, תמיד יש דברים שמרוב שלא חשבתי בכלל לבדוק, לא העליתי בדעתי ולא ידעתי, ותמיד אפשר ללמוד עוד.

עוד משהו שהייתי שמחה, ואולי יהיה פה מישהו שיתרגם ויבקש שם. יהיה לי טוב אם אוכל לכתוב שמות בחלונית לתצוגת דפים. יש אפשרות במאסטר אבל גם לא במאה אחוז, ואז לפעמים יוצא שצריך לכל עמוד או שתיים מאסטר חדש, רק בשביל שאוגל לדעת לאיזה דף אני צריכה לנווט כרגע..
מקווה שזה מובן, ואולי יש גם את זה ולא ידעתי???

וגם שתהיה אפשרות בסגנון תא לתת גודל תא, בכלל כל הקטע של הטבלאות צריך שיפוץ רציני
הא, ועוד משהו, הרבה פעמים, כשמחילים סגנון פסקה, זה מחיל רק חלק מההגדות, וזה שומר על הגדרות שכאילו נמצאות בסגנון תו- שהאינדי שומר לו בזכרון מהיבוא, וזה מעצבן, צריך לאמר לו לדרוס וכו.. גם זה צריך פתרון.

נראה אם נזכר בעוד דברים

• הוסף לסימניות
שדחיית טקסט תחול גם על הערות שוליים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה