כנסו ותשתגעו!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מנותבים???? :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;913675:

הייתי באמת שמח לשמח אותכם, אבל הדף הלז גדול, הוא בעצם שלוש דפים,, כך שאין לי איך לעזור.. חבל.:(

• הוסף לסימניות
רמה פלוס, ממה כל כך השתגעת? מהמועמדים? ממה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;914447:
רמה פלוס, ממה כל כך השתגעת? מהמועמדים? ממה?

השתגעתי מזה שכולם שווים את אותו הסכום..
איך זה יכול להיות?????????

חחחחחחחחח:D:D:D סססתתתםםם צצצווחחקק.

נגנבתי מהרעיון של השוואת מחירים..

• הוסף לסימניות
אההההההה...
עכשיו אני אוחז שזה אתר להשוואת מחירים... :D

• הוסף לסימניות
המגניב שבזה הוא-שזאפ זה לא סתם 'עוד' אתר השוואת מחירים, זה אחד מהאתרים הרציניים ברשת בתחום הזה,,
לא מתאים להם להתלוצץ כך באמצע החיים.

• הוסף לסימניות
כוכבים לגמרי...
פעם אחרת תתן הקדמה מה זה האתר הזה, לא כולם מכירים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;914626:
כוכבים לגמרי...
פעם אחרת תתן הקדמה מה זה האתר הזה, לא כולם מכירים...

אני לא חושב שיש מישהו שלא מכיר את האתר זאפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;913675:
המנותבים יוותרו שפויים, ושכל השאר ישתגעו. מה רע?;)

• הוסף לסימניות
רציתי לקנות, ואי אפשר...
אי אפשר לקנות לוקשים:p:p

• הוסף לסימניות
למען המנותבים

--

קבצים מצורפים

• zap.jpg
    KB 89.9 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה