כללי כנסו >>> לוגו לבית ספר לבנות - חסידי

• הוסף לסימניות
פעם ראשון שאני עושה לוגו באילוסטרייטר. אני לא יודע לצייר, והתבססתי על דברים וקטורים שהורדתי ושיחקתי עד התוצאה.

ה'בריף' (לא יודע אם הלקוח מכיר את המילה...) הי': לוגו לבית ספר לבנות חסידי, צריך שיכלול בו כתר וספר תורה.

חוות דעתכם חשובה לי.

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 112.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אפשר לומר שיצא יפה מאוד.
יהיה מעניין לראות את זה בנגטיב.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
כקומפוזיציה זה טוב, אבל כעת זה ציור ולא לוגו.
כדי שזה יהיה לוגו אתה צריך לפשט מאוד הן את הכתר והן את הס"ת - למחוק קווים ואזורים מיותרים ולהפך את זה ליותר סימבולי.

• הוסף לסימניות
לטעמי לסגנון חסידי זה יפה ומקומפז היטב.
רק בעיה עם הכתר שמכיל צורת שתי וערב (נכון, זה משתמע לשתי פנים, אבל זה זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;661069:
כקומפוזיציה זה טוב, אבל כעת זה ציור ולא לוגו.
כדי שזה יהיה לוגו אתה צריך לפשט מאוד הן את הכתר והן את הס"ת - למחוק קווים ואזורים מיותרים ולהפך את זה ליותר סימבולי.

ציינתי שזה לבית ספר חסידי, ובהתאם ללוגואים של בתי ספר אחרים, שלא כל אחד מקפיד על לגו וקטורי... זה עוד נסבל.

• הוסף לסימניות
יפה מאד

• הוסף לסימניות
אולי- על פי דרך ישראל סבא, ולא "על דרך"?
תשאל את הלקוח, לי זה היה נשמע כזה "על הדרך"..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה