- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;564796:אם הייתי רואה יצירה מקורית שלך, הייתי מחמיא לך על העבודה המרשימה ביצירת האובייקטים הווקטורים המפורטים האלה.
נכתב ע"י Shia;564796:אבל למעשה מדובר בקיבוץ ושילוב של כמה אובייקטים ווקטוריים פופולאריים שמסתובבמים כבר כמה שנים באינטרנט, אז נשאר רק להגיב על השילוב ולהתבונן האם התוצאה משרתת את המטרה.
ובכן, השילוב של כל האלמנטים האלה יחדיו יוצר לדעתי תוצאה קצת מבולגנת ועמוסה מידי.
המסגרת הדקה מסביב מיותרת לטעמי.
גם העיטורים הבהירים על גבי הקלף מעמיסים על העיצוב.
הקולמוס שבתמונה נחתך, חבל.
הרקע עמוס פרטים, אפשר היה לעשות משהו מטושטש יותר, נניח מעברי צבע ארוכים רכים.
בהנחה שמישהו יכתוב על גבי רקע כזה, השאיפה היא למקד את תשומת הלב של הקורא בתוכן המכתב, לכן יש להיזהר מלהרבות בפרטים מעל הנדרש, כדי לא ליצור בלבול והסחת דעת כתוצאה מעומס מיותר.
בהצלחה
נכתב ע"י תפארת1;564799:תכלית מה שעשית זה הרקע מאחורה והוא - מאוד מאוד יפה
תוכל אולי להעלות או לשלוח לי את הקלף הזה שבמרכז בוקטורי או באיכות?
הרבה הצלחה
נכתב ע"י הרשל'ה;564818:התקבל באישי:
"יואל וקסברגר: התקבלת!".
נכתב ע"י הרשל'ה;564828:ובקשר להארות (כן, ב-א') של שייע:
הגם שמבחינה טכנית חלקן אכן נכונות, העבודה נבחנת ברמת התוצאה.
האם הנפש החסידית-לבנטינית המסלסלת בפאותיה הלחות מטבילת בוקר, משתוקקת לעושר צבעוני? התשובה כן.
האם החסיד המשתלהב ביקוד שלהבת שרעפי קדושת זצוקלל"ה מעדיף במובהק עומס צורני אוריינטלי? התשובה כן.
האם חוגר הגארטל הממוצע המתפלל בנוסח ספרד יעדיף לכתוב את הקוויטל הבא שלו על בלאנק מעין זה? התשובה היא "כן".
האם "ווקטאיזי" ואחיו נאסרו לשימוש סדיר ע"י כ"ק מרנן ורבנן, מאורי הדור עיני העדה רבותינו הקדושים מצוקי ארץ זצללל"ה נוחם עדן? התשובה היא "לא".
החלטת מועצת הנשיאות העליונה של ועדת ראשי מינהלת הועד המרכזי של איגוד המוסדות:
"כל הכבוד, חזק ואמץ ואל תחת!.. לך בכוחך זה, והושעת את ישראל!".
כה לחי.
נכתב ע"י Shia;564839:אוריינטלי או אורנמנטלי?
![]()
נכתב ע"י כתיבה נכונה;564910:הערות נכונות לכאורה, זה שילוב של כמה אלמנטים וקטוריים. עם הוספות קטנות פה ושם משל עצמי. וגם רקע חדשה.
אז ככה, לדאבוני לא נולדתי עם כשרון ציור, אני לא יודע לצייר, אבל אני אוהב את הסגנון, אני מתבונן הרבה בציורים אלו, במשחקי אור וצל, ובמשחקי צבעים, ואני מנסה לחקות.
לדאבוני (השני - אבל עוד ניתן לתיקון) אני יודע רק פוטושופ. כך שאני יכול רק להשתמש עם אלמנטים מוכנים, ולהוסיף אפקטים ושיפוצים.<O</O
נכתב ע"י מי;565362:תיקון קטן לדברי SHIA: תלמד אילוסטרייטור, לא קורל
לא עולים על הרכבת מטר לפני התחנה הסופית.
(ועכשיו בליסטראות, בבקשה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים