מטעם איזה ארגון? משהו פרטים?מי כאן היתה אתמול בכנס של אש קודש באלעד?
דחוףףף
כע נאבד לי הדיסק און קי שקיבלנו באולם עצמוחברה שלי הייתה
עוזר לך?
אני אברר בלנ"דכע נאבד לי הדיסק און קי שקיבלנו באולם עצמו
ואני אשמח לדעת מה יש בו ואם זה לא הרבה דברים אם היא יכולה לשלוח לי במייל
שילמתי עליו כבר...
כן היום חברה היתה אצלי והעתיקה ליהיא אמרה שזה 95 קבצים ואין לה כ"כ דרך להעביר
תנסי לחפש מישהי שגרה באזור שלך
ותעתיקי ממנה
אני הייתי!!!מי כאן היתה אתמול בכנס של אש קודש באלעד?
דחוףףף
סורי, עכשיו אני רואה.כן היום חברה היתה אצלי והעתיקה לי
תודה רבה!
מעריכה את כל מה שעשית..
שיערתי.אני?
מנגנת על מלא כלים חחחח
הסתדרתי...
החוברת הזו הייתה חלום חיי!את האמת שלא....
שכחתי לקנות ספריםמההתלהבות שראיתי חברות....
דיי את מגרה אותי הרב מגיע אלינו למעלות תרשיחא שבוע הבא בשלישי את מוזמנת וכולם מוזמנים וגם אניהחוברת הזו הייתה חלום חיי!
לא ידעתי שיש דבר כזה, כל פעם רציתי לשאול, אבל שיערתי שאין אז התעצלתי...
פתאום כמה חלומות התגשמו ביום אחד!!!
בא לי...דיי את מגרה אותי הרב מגיע אלינו למעלות תרשיחא שבוע הבא בשלישי את מוזמנת וכולם מוזמנים וגם אני
ואז אני אקנה![]()
אממ את האמתבא לי...
איפה זה? תני כתובת מדויקת ולכי תדעי...
אבודאני יודעת שזה בשלישי הקרוב 10 ש''ח כניסה בשעה שמונה בדיוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הרינג1 //