דיון כנס הגיבוש לקהילת המאיירים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

ב"ה אנו מתקרבים לסיום השבוע (נמשיך אותו עוד יומ-יומיים בשבוע הקרוב), ההיענות שלכם הייתה מדהימה, והתקווה היא שהפקתם מכך תועלת מקצועית.

בהמשך לשבוע וכפי שהבטחנו נערוך כנס גיבוש לקהילת המאיירים ולאלו שמתעניינים בתחום.
כדי שנוכל להתאים את הכנס פתחנו טופס בגוגל.
כנסו ושלחו לנו כיצד ומתי אתם רוצים את הכנס:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD5vbvmOSl5d0_ntDiTgm14ybiD0KVpRPvjMtt2ABYlSdZrQ/viewform

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לענות בסקר כי הוא לא מאשר את כתובת המייל שלי,
הוא מתעקש שהיא אינה חוקית, ואני לא רואה שום הצדקה לטענה זו...

• הוסף לסימניות
@ניהול האתר , רושמים שם שם אמיתי או ניק?
ומי רואה את זה?

• הוסף לסימניות
עניתי, ועל הדרך אני מקפיצה את האשכול למעוניינים.

• הוסף לסימניות
מחכה מאוד לפרטים קונקרטיים יותר!

• הוסף לסימניות
סוף סוף!!!
כמה שנים חיכיתי לדבר כזה!

• הוסף לסימניות
אני הגבתי

• הוסף לסימניות
קיבלנו עד עתה כ 60 תגובות, כבר נשלח ניוזלטר למשתמשים באתר עם קישור לסקר בשביל כל אלו של שמו לב לשבוע האיור ולכנס הגיבוש.
מיד אח"כ נעלה הודעה מסודרת.

• הוסף לסימניות
קיבלנו עד עתה כ 60 תגובות, כבר נשלח ניוזלטר למשתמשים באתר עם קישור לסקר בשביל כל אלו של שמו לב לשבוע האיור ולכנס הגיבוש.
מיד אח"כ נעלה הודעה מסודרת.

בהזדמנות זאת, איך אני מעדכנת את המייל של הניק שלי?
המייל שמעודכן אצלכם זה המייל הישן שלי, ואני לא נכנסת אליו...
אם יש אפשרות לסדר אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זאת, איך אני מעדכנת את המייל של הניק שלי?
המייל שמעודכן אצלכם זה המייל הישן שלי, ואני לא נכנסת אליו...
אם יש אפשרות לסדר אשמח מאד.
שלחי לי לפרטי

• הוסף לסימניות
מעוניין , אפשר ועדיף לשלוח ישר למייל שלי
כפי שמופיע כאן בפרוג , בלי להצריך להיכנס בחשבון הגוגל וכד' ?
יחסוך לי זמן לחפור בניירת אחר הקוד וכו '

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה