כללי כנס היסטורי - על מה ולמה?

• הוסף לסימניות
טיזר לחוברת

• הוסף לסימניות
החוברת: עצוב מאוד ל"ע.

העיצוב: עיצוב יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד, אך הטקסט לא מסוגנן ולא מנוסח כל כך טוב.
כשאני קורא את הטקסט זה מרגיש לי כאילו בסוף כל שורה יש נקודה או פסיק.

ניתן להקטין מעט את הטקסט, ולשים מינימום 2-3 מילים בשורה ומקסימום 4-5.
לעניות דעתי מיותר לכתוב פעמיים "בית שמש". תעבוד קצת יותר על הניסוח.
בנוסף הייתי משנה פונט למשהו יותר מתאים.

חוץ מזה עיצוב המודעה הכללי יפהפה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1743208:
העיצוב יפה מאוד, אך הטקסט לא מסוגנן ולא מנוסח כל כך טוב.
כשאני קורא את הטקסט זה מרגיש לי כאילו בסוף כל שורה יש נקודה או פסיק.

ניתן להקטין מעט את הטקסט, ולשים מינימום 2-3 מילים בשורה ומקסימום 4-5.
לעניות דעתי מיותר לכתוב פעמיים "בית שמש". תעבוד קצת יותר על הניסוח.
בנוסף הייתי משנה פונט למשהו יותר מתאים.

חוץ מזה עיצוב המודעה הכללי יפהפה!
בהצלחה!

מסכים עם כל מילה.

• הוסף לסימניות
מעורר עניין.
רק לגבי הפונט זה נראה מידי מרווח.
לדעתי אפשר לצמצם את הרווח בין האותיות.
ו"כל הפרטים המלאים" סוג של כפילות-לא?
או כל הפרטים. או הפרטים המלאים.

בגדול - עיצוב מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה