למסירה כנס חיזוק לנשים בלבד, התקיים ביום שני כ"ז בתשרי בערב.

מצב
הנושא נעול.
@ח. בר
יכולה בבקשה להעלות את זה לג׳מבו או משהו עם כוכביות ?
תודה רבה !

אני לא יודעת מה זה אומר להעלות לג'מבו--
שלחו לי גם קישור לג'מבו, זה יעזור שאני יעתיק לכאן את הקישור??

מצטערת, אבל ג'מבו מייל לא עובד אצלי תקין, זה לא מצליח להעלות קבצים.
אם יש דרך אחרת שאוכל לעזור, אז בשמחה:)

אולי אם תוכלי להעלות מחדש לדרייב אבל עם כוכביות
אשמח ממש לעזור ולעלות בדרייב!

אם אפשר רק לתת לי הדרכה בדיוק איך אני מעלה לדרייב ואז שמה כאן את הקישור:)
וגם הדרכה על הכוכביות--

הקישור חסום, אשמח לקישור תקין בהקדם לתועלת כולן!
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• unnamed.png
    unnamed.png
    KB 49.9 · צפיות: 40
הם שלחו לך קישור למייל???
כי אני נרשמתי ואמרו ששעה לפני הזום הם ישלחו קישור ועדיין לא קיבלתי קישור--
אשמח לשתף כאן ברגע שיהיה לי קישור:)

הם שלחו לך קישור למייל???
כי אני נרשמתי ואמרו ששעה לפני הזום הם ישלחו קישור ועדיין לא קיבלתי קישור--
אשמח לשתף כאן ברגע שיהיה לי קישור:)
אני ממש אשמח כי לי זה חסום.

מה חסום לך??
יש לך קישור לזום?

אני גם לא מצליחה להיכנס כרגע
אם אצליח אשלח קישור:)

קישור לזום:
תעדכנו אם נפתח לכן!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה