- הוסף לסימניות
זה מעצבן , זה לשבת בכיתה ולראות במעגל סגור הרבה פחות אווירהקשוח...
אני כבר מפחדת![]()
מאשר להיות בארנה ששם יש את האוירה
מבאס ממש
זה מעצבן , זה לשבת בכיתה ולראות במעגל סגור הרבה פחות אווירהקשוח...
אני כבר מפחדת![]()
צודקתזה מעצבן , זה לשבת בכיתה ולראות במעגל סגור הרבה פחות אווירה
מאשר להיות בארנה ששם יש את האוירה
מבאס ממש
הרב מילרמי היה המנחה היום?
הרב צוקר שליט"אמי היה המנחה היום?
אויש כנראה התבלבלתי עם מילר סליחההרב צוקר שליט"א
ר' ברוך מרדכי אזרחימעניין לדעת, איזה רבנים היו ודרשו, מה היה, קצת פרטים אם אפשר.
יש לי חברות שיש להם הסרטות@צלמת סופר מקצועית תודה על הפירוט של כל השמות, נשמע שהיה כנס רציני. אם יש תמונות או משהו נשמח גם לראות.
מי שישב על הבמה היו מנהלי סמינרים.(היו עוד שלא ידעתי מה שמם)
יש לי הסרטות של השירה אם בא לךיש לי חברות שיש להם הסרטות
כשזה יגיע לידי אני אשתף בעז"ה
יכול להיות ששל נפתלי קמפה?@אנונימיתתתת את יודעת אולי של מי ה"אני מאמין" השני ששרו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים