כנס "תמך" לבעלות עסקים חרדיות ודתיות

• הוסף לסימניות
מהי כנס תמך? הכנס השנתי לבעלות עסקים של תמך הוא מקום המפגש הגדול ביותר בעולם ליזמיות, בעלות עסקים ועצמאיות דתיות וחרדיות.
המשתתפות במפגש זוכות ליום גדוש חוויות ומידע שכולו ממוקד בעסק ובאישה העומדת מאחוריו:

• הרצאות של טובי המרצים בתחומים עסקיים ומקצועיים מגוונים
  • סדנאותמרתקות המספקות לכל משתתפת “משהו ביד” כצידה לדרך
  • פעילויות נטוורקינג דינמיות, מהנות ומועילות
  • ארוחת צהריים מפנקת בחברה של עוד נשים שמדברות בדיוק את השפה שלך
בשנת תשע”ג השתתפו ונהנו בכנס מעל 450 נשים.
הכנס של שנת תשע”ד יעמוד בסימן של עליית מדרגה.
הוא יתקיים בעזרת השם בכ”ה בסיון תשע”ד, 23 יוני 2014 במלון רמדה בירושלים.
מומלץ בחום - כבר הייתי כמה פעמים וזה באמת הזדמנות ללמוד ולהנות.

הפרטים באתר: http://www.temechcon.org/אודות/

מי שחסום לה, יכולה לקבל את כל המידע אם תבקש במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
(אין לי קשר עם המארגנות, חוץ מלהכיר אותן מכנסים קודמים)

• הוסף לסימניות
ידוע לך מחיר ופרטים חשובים נוספים? או שזה רק במייל שצירפת?

• הוסף לסימניות
הכל באתר שם - תכנית, מחירים וכו' (וכנראה גם במייל).
זה עולה 230 ש"ח, כולל ארוחת צהריים. ולמי שקשה לה, יש להם מספר מוגבל של כרטיסים ב-140 ש"ח (הם סומכים על הנרשמת להיות ישרה אם צריכה את הסבסוד הנוסף).
אני רואה עכשיו שזה רק רשום בחלק באנגלית - בעברית יש רק 2 המחירים.

אגב, זה התחיל רק באנגלית (המארגנות הן מארה"ב, אבל משנה שעברה יש תוכנית מקבילה בעברית - אפשר לעבור חפשי לפי בחירה).

• הוסף לסימניות
אגב, הייתה מישהי שקיבלה מהם בשנתיים האחרונות מלגה לימודית...?

• הוסף לסימניות
מי יכולה 'לתפוס לי מקום'? יש לי מסיבה בגן מחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1281377:
אגב, הייתה מישהי שקיבלה מהם בשנתיים האחרונות מלגה לימודית...?
מקפיצה את השאלה...

• הוסף לסימניות
אני:)

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי שנה שעברה ומאד נהנתי!

• הוסף לסימניות
גם אני - מאד נהניתי, במיוחד מההרצה של יעל זלץ.

• הוסף לסימניות
אני הייתי שנה שעברה ולדעתי זה סתם היה מפוספס.
היו שתי הרצאות שמאד נהניתי מהן - הרב בויאר והרבנית ימימה מזרחי.
החלק החשוב של יצירת קשרים בוזבז סתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה