כנראה התקפת וירוס

• פותח הנושא tkh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עד עכשיו הייתי רואה גם תיקיות וקבצים מוסתרים. עכשיו כבר לא.
בתפריט האקספלורר, נעלם לי אפשרויות תיקיה. וכן בלוח הבקרה.
גם להכנס לעורך הרג'יסטרי כבר אין לי אפשרות (על אף שאני מנהל) - "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך"...
אשמח לקבל עזרה לפתרון הענין.

יצויין שמותקן לי האווסט החינמי, בסריקה מהירה לא נמצא איום.
כמו"כ אני בודק מידי פעם באנטי מלוורבייטס.
עוד יצויין כי ביטלתי הפעלה אוטומטית של דיסקים, וכל דיסק אוןקי שמוכנס עובר בדיקה של האנטי וירוס אווסט. (וכמעט בכולם יש וירוסים ונוזקות ורוגלות וכו').

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ללא שם.JPG
    KB 65.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חסום לי בנתיב.
נחכ למחר שיפתחו..

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הוירוס הזה ועפ"י רוב המלוור בייטס שבדקת איתו אמור לתקן לך את הבעיה כאילו לא היתה.
תנסה לעשות קונטרול+אלט+דיליט, ותגיד לי אם הוא מכבה לך את המחשב.

• הוסף לסימניות
אכן לאחר בדיקה מלאה של המלוואר בייטס, הסרה של הכל, ואתחול המחשב, כל הבעיות הסתדרו.
תודה לכל המסייעים.

אגב, בנתיב פתחו לי את הנוד32 ב-12:38 בלילה!!! אך לא הצלחתי לבדוק משם את המחשב. כנראה יש עדיין חסימות שמפריעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה