עזרה כנראה יש לניק שלי כפיל בפרוג - ממש מבוקש

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכירה את הצד היותר מכוער של זה.... אבל המקרה פה שונה הבנאדם מתעקש שיש לו עסק רק בגלל שאני הניק הנ"ל ושאני יודעת בודאות מי הוא ושיש לו משהו דחוף חשוב ויקר להעביר לי, ואני אך ורק מכחישה כי אני לא יודעת על מה הוא מדבר.
הוא עוקף א זה ממייל אחר כל פעם
זה סימן שמראה שהבן אדם לא תמים
מישהו אחר היה פשוט מפסיק כי עם כל הכבוד למשהו החשוב והיקר, אם באמת הוא היה צריך להעביר משהו חשוב לאותה ניקית אז הוא מקבל את זה שזה טעות ומנסה לחפש דרכים אחרות להגיע אליה.

ובלי קשר עד כמה שזכור לי מדובר בניקית תמימה שמעלה מתכונים וקטעים בקהילת כתיבה

• הוסף לסימניות
לאו דווקא,
בדיוק חשבתי על זה לאחרונה
שהרבה פה אנונימיים,
ואם קורה משהו למישהו אין מי שיעדכן...
ואז הוא פשוט יעלם באופן פתאומי ללא הסברים.
קורה שאנשים פה לוקחים הפסקות או סתם לא פעילים תקופה

• הוסף לסימניות
נראה שניקית הנ"ל הייתה נוכחת פה באתר לאחרונה בספטמבר 23
אז לא נראה שיש הרבה תקווה:(
תעלומה מוזרה מאד, חפרתי עכשיו ואת צודקת, אבל זה מוזר נורא שהיא מהמשתמשים המובילים בחצי זמן מבחינת שנים של לדוגמא את... הסופר מקצוענית, בעוד שאיננה פעילה כבר תקופה ענקית.
אולי בכל אופן @מחוברת לעצמי איננה מדומינת לחלוטין

• הוסף לסימניות
תעלומה מוזרה מאד, חפרתי עכשיו ואת צודקת, אבל זה מוזר נורא שהיא מהמשתמשים המובילים בחצי זמן מבחינת שנים של לדוגמא את... הסופר מקצוענית, בעוד שאיננה פעילה כבר תקופה ענקית.
אולי בכל אופן @מחוברת לעצמי איננה מדומינת לחלוטין
לא מוזר בכלל
היא מהמובילים כי היא העלתה מספר מכובד של מאמרים

ומסכנה שככה נטפלים אליה...
1715760119904.png

• הוסף לסימניות
רגע,
אבל עכשיו כתוב שנראה לאחרונה ב08.03.2024 בסך הכל חודשיים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה