כסאות משרד >> קבוצת רכישה >> הזמנה

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב"ההמשרד" בבני ברק, כסא משרדי מעולה, ידיות מתכוונות, גב מתכוונן, גבוה מתכוונן, נח מאד מאד לישיבה רצופה, אכיותי ועמיד (קנינו מספר כסאות לפני כשנתיים, השנה קנינו עוד כמה, וכמעט לא רואים הבדל בין הישנים לחדשים), 500 ש"ח + מע"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;805025:
...500 ש"ח + מע"מ...
= 580 ש"ח.

זהו מחיר השוק (הזול) פחות או יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;805061:
= 580 ש"ח.

זהו מחיר השוק (הזול) פחות או יותר

נכון, אז מה הגליק בפתיחה של האשכול בפרוג ?
האתר הזה הוא מקום לפרסום ?
לא חסר חברות ריהוט שישמחו לפרסם כאן. אם המחיר הוא מחיר שוק (ובאשכול הזה, אם תהיה קבוצה אז יתנו במחיר שוק, ואם לא אז יתנו במחיר יותר גבוה מהשוק, אז מה הרעיון ?)

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שסתם עשתה את זה סתם!
להיפך היא הרימה ת'כפפה הראשונה ומרצונה טוב

• הוסף לסימניות
מעונינת לדעת האם הכסאות האלה שהצעתם

מומלצים ע"י אורטופדים . . אני שואלת בגלל שלי נהיתה פריצת דיסק בגב בגלל ישיבה ממושכת במחשב, השאלה אם הכסא הזה הוא לא רק נוח אלא גם "אורטופדי"

• הוסף לסימניות
זה כסא מעולה!!!
יש לי אותו כבר קרוב ל6 שנים (הידיות שלי נראות קצת אחרת..והן עולות ויורדות)
קניתי גם ברהיטי ידואב.
מומלץ ביותר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;805172:
אני לא חושבת שסתם עשתה את זה סתם!
להיפך היא הרימה ת'כפפה הראשונה ומרצונה טוב

לא ממש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה