דרוש מידע כסא אוכל לתינוק

• הוסף לסימניות
יש המלצות על משהוא מסוים?
איך חברת בייבי סייף?
איך הכסא הזה?

כסא.jpg

ויש גם בשילוב נדנדה השאלה איך האיכות?
מכירים?
כסא בשילוב נדנדה.jpg

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הכיסא של איקאה.
מנסיון הכי קל לנקות אותו והוא גם לא תופס מקום ובעל מראה אסטטי.
היו לי בעבר כסאות עם ריפוד של שילב ולקח שעות לנקות אותם כל יום...

• הוסף לסימניות
תודה
אני מתלבטת בין איקאה לבין כסא אחר בגלל הקיפול
של איקאה תופס מקום שהוא כל הזמן פתוח
השאלה מה עדיף???????

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה אף אחת לא מכירה את הכסאות של בייבי סייף?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות על הכיסא של איקאה, יש לי שניים!
הוא אמנם לא מתקפל אך מתפרק ממש בקלות ובסוף תופס פחות מקום איכסון. ובזמני השימוש יש מקום מתחת לרגליים שלו לשים מה שרוצים - אני מאכסנת שם את השרפרף...

• הוסף לסימניות
כיסא של איקיאה מצויין!
ולי אישית יש כיסא שניקרא פשוט של חברה 123 ובתכלס זה מדהים! זה עלה 99 שח. יש לו ריפוד מתנקה , הוא מתקפל ויפה . בקיצור מושלם! קניתי אותו בביבי סטר

• הוסף לסימניות
כיסא של איקיאה מצויין!
ולי אישית יש כיסא שניקרא פשוט של חברה 123 ובתכלס זה מדהים! זה עלה 99 שח. יש לו ריפוד מתנקה , הוא מתקפל ויפה . בקיצור מושלם! קניתי אותו בביבי סטר
אפשר תמונה?

• הוסף לסימניות
בכיף
אשלח עוד מעט.

• הוסף לסימניות
לי יש של איקאה , התינוק יושב הכי יציב ולא מתגלש..
לאמא שלי יש 4 כאלא בשביל הנכדים
וקניתי עכשיו לחמותי בשביל שבת שאנחנו מגיעים ,היה לה כסא כביכול יקר עם ריפוד אבל הוא ממש לא היה נח

• הוסף לסימניות
ולגבי בביבי סייף יש למשהוא????
הוא יפה השאלה אם איכותי ונוח

• הוסף לסימניות
האיקאה לא נשכב
אתן משתמשות עם אופציית השכיבה/הטיה?
לבקבוק לדוגמא?

• הוסף לסימניות
איקאה הכי נוח לנקות..
אבל אני כן אוהבת את הכיסאות המרופדים..
אם את קונה מרופד אז חשוב שהריפוד לא יהיה מבד אלא רחיץ (אני מנקה עם תרסיס חלונות וסמרטוט)
ואני ממש אוהבת את הכסאות שיש מצבים גם למגש.. אפשר לקרב אותו לתינוק לפי הצורך.. אחרת הכל נופל עליהם ..
לא מכירה את הדגם שהעלת אבל לי יש infanti ואני ממש מרוצה (ויש הרבה דגמים בסגנון בחנויות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה