אחת צפונית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש לי אותו כמעט 7 שניםהאיקאה חזק?
כמה שנים ?
ילד רביעי עליו במצב מצוין שימושי כמעט בלי הפסקה(היה תקופה גם אצל שכנה)
חזק בטרוף!!
יש לי אותו כמעט 7 שניםהאיקאה חזק?
כמה שנים ?
מה הכוונה ריתמה?אני באופן אישי לא כל כך מרוצה מאיקאה בגלל שלתינוק מאד קל להתרומם מהכסא ולהעמד, והריתמה שבאה עם הכיסא לא ממש עזרה
קניתי ריתמה מיוחדת, אבל זה לא ממש נחמד
זה יושב מספיק טוב על כסא? יציב?אני ממליצה על כיסא על כיסא - סוג של מושב הגבהה.
לא תופס מקום, אלא כיסא אחד בשולחן, בהמשך אפשר להוריד את המגש כשהתינוק גדל ולהושיב אותו ליד השולחן על הכיסא, פרקטי מאד, קטן ונייד- אנחנו לוקחים אתו איתנו כל שבת להורים...
זה הדגם שיש לי (יש לו 3 מצבי גובה)
צפה בקובץ המצורף 525642
יושב מעולה!זה יושב מספיק טוב על כסא
אפשר תמונה לכיסא של איקאה?
הכסא של 123 הוא יושב 100%? או שמותאם גם לתינוק שעדיין לא יודע לשבת?כיסא של איקיאה מצויין!
ולי אישית יש כיסא שניקרא פשוט של חברה 123 ובתכלס זה מדהים! זה עלה 99 שח. יש לו ריפוד מתנקה , הוא מתקפל ויפה . בקיצור מושלם! קניתי אותו בביבי סטר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים