כסא הגבהה לתינוק לאוכל של כתר

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הודעה שלישית להיום:)
יש למישהי ניסיון עם כסא ההגבהה של כתר?
יש לי את של קידסקיט ואני לא מרוצה ממנו.

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את השתיים הקודמות.. :), מענין.

יש לי כסא כזה והייתי בטוחה שהוא של כתר אבל עכשיו ראיתי שרשום:K&D DESIGN
האם זה מותג של כתר?
אם כן- יש לי קרוב לשבע שנים אני מרוצה ברמה טובה בהחלט, מתפרק ונכנס לכיור לשטיפה באוקונומיקה כל שבוע. לגבי החיבורים של המגש- כשהגיע הבן השובב אחרי הבנות הוא מפצח אותם בשניה ומטיח על הרצפה. מה שכן- לא מיועד לפצפונים כי הישיבה היא זקופה. מאד נוח לקרב לשולחן ולוותר על המגש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;867011:
את מתכוונת כסא על כסא?
אם כן יש לי ומרוצה, השאלה ממה את לא מרוצה?

כן, אני מתכוונת לכסא על כסא (בוסטר).
אני לא מרוצה כי זה לא מספיק חזק, וכי הבן שלי שולף בשניה את המגש, וגם שזה צפוף והמגש קטנצ'יק.

נכתב ע"י sarit1ef;867012:
לא ראיתי את השתיים הקודמות.. :), מענין.

יש לי כסא כזה והייתי בטוחה שהוא של כתר אבל עכשיו ראיתי שרשום:K&D DESIGN
האם זה מותג של כתר?
אם כן- יש לי קרוב לשבע שנים אני מרוצה ברמה טובה בהחלט, מתפרק ונכנס לכיור לשטיפה באוקונומיקה כל שבוע. לגבי החיבורים של המגש- כשהגיע הבן השובב אחרי הבנות הוא מפצח אותם בשניה ומטיח על הרצפה. מה שכן- לא מיועד לפצפונים כי הישיבה היא זקופה. מאד נוח לקרב לשולחן ולוותר על המגש.
לגבי השתיים הקודמות - עייני באיש לרעהו:D
נראה לי שK&D DESIGN זה חברת בת כתר או משהו כזה.
את אומרת שהחיבורים של המגש לא חזקים מספיק? :( גם אצלי מדובר בבחור קטן:)

• הוסף לסימניות
יתכן שהם התרופפו במהלך השנים בכל אופן השתמשנו שש שנים צפופות והמחיר לא בשמים... בתחילה אני חושבת שזה היה ממש חזק רק שזה יוצא ונכנס כל הזמן אז מסתבר שהפלסטיק באיזשהו שלב מתרכך...
חוץ מזה הכסא רחב וטוב בהחלט. ראיתי משהו זול יותר ואין מה להשוות מבחינת חוזק הפלסטיק והמבנה.

• הוסף לסימניות
עדכון: קניתי והקליפס של המגש נשבר בשימוש הראשון :(

• הוסף לסימניות
יש לי שולחן של פישר פרייס מ-ה-מ-ם! כיסא על כיסא, שולחן גדול עם מקום לשני בקבוקים, שלושה מצבי ישיבה, שולחן שנסגר ונפתח בשלושה מצבים, שני גבהים לחגורת בטיחות, וכמו מעקה בטיחות בין הרגליים ושרד כמו חדש שני בנים...
קניתי בחו"ל ב-amizing saveing ב-20$...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי: שולחן או כסא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;870563:
עדכון: קניתי והקליפס של המגש נשבר בשימוש הראשון :(

מוזר, את בטוחה שזה של כתר?
אם כן תפני ותבקשי שניים כפיצוי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;870793:
מוזר, את בטוחה שזה של כתר?
אם כן תפני ותבקשי שניים כפיצוי...
זה מאה אחוז של כתר.
בחנות אמרו לי שאין פיצוי על פלסטיק (וגם צרחו עלי בערך על שאני מעיזה לבקש חשבונית בשביל לפנות לכתר).
פניתי לכתר אני מקווה שהם יחזרו אלי.
דווקא רעיון טוב לומר להם שהדברים מפורסמים באינטרנט;) אולי יתייחסו אלי יפה יותר.

• הוסף לסימניות
האמת שאני משתמשת ללא השולחן (של כתר), זה באמת השתחרר ע"י השובב...
אני מצמידה לשולחן הרגיל, ובעיקר מרוצה מהקשירה שחזקה וב"ה מזה לא יוצאים לי, הילד גם מרגיש בעניינים ולא מנסה לצאת כל הזמן. לעומת הכסא אוכל הרגיל שכבר היו נפילות, סגרתי אותו...

• הוסף לסימניות
עדכון: צל"ש לשירות לקוחות של כתר - התייחסו מצויין ואמרו לי לפנות לחנות שלהם בתלפיות עם חשבונית ולקבל מגש או בוסטר שלם במקום.

בינתיים החנות מתעקשת לא להביא לי חשבונית :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;871264:
עדכון: צל"ש לשירות לקוחות של כתר - התייחסו מצויין ואמרו לי לפנות לחנות שלהם בתלפיות עם חשבונית ולקבל מגש או בוסטר שלם במקום.

בינתיים החנות מתעקשת לא להביא לי חשבונית :mad:

שום צל"ש,זה מינימלי. והחנות- אולי תגידי גם את זה לשרות...

• הוסף לסימניות
ד"א
בחנות של כתר אמרו לי שאפשר להביא את המגש לחנות בתלפיות ויחליפו את הקליפסים (על כסא בן 5)
כ"כ קנינו מגש נוסף (עלה בערך 40 ש"ח) לשימוש בפסח

• הוסף לסימניות
איך אפשר להחליף את הקליפסים? הם חלק אינטגרלי מהמגש, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה