כסא למחשב

• הוסף לסימניות
כנ"ל של ד"ר גב אני מאד מרוצה.יש לי אותו כבר 4 שנים ואני מאד מרוצה.
החיסרון היחיד שלו זה שאם נשפך משו נוזלי ולא מנקים מייד הלך לך היופי של הריפוד והכתם אח"כ לא יורד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כסא עבודה של ד"ר גב יש לי 5 שנים כמו חדש, גם אחרי שעות לא מרגישים שיושבים, עלה 1000 ש"ח יש בו כרית מתנפחת לתמיכה בגב ו- 3 מצבי כוונון.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מספר טלפון של חנות שמוכרת כיסאות של צרעה/ד"ר גב בירושלים?

• הוסף לסימניות
לרהיטי ידואב במאה שערים יש כסאות מצוינים לישיבה ממושכת.
סביבות 700 ש"ח.
אצלי בשימוש כבר 5 שנים, אצל הורי יש כמה כאלו הותיק מבינהם בן 9.

• הוסף לסימניות
ב'צרעה' ראיתי שני דגמים - 'בתא' ו'אלפא C3' - אשמח לשמוע מבעלי ניסיון על מה עדיף ללכת?

על דגם אלפא C3 יש מבצע עד סוף החודש.

• הוסף לסימניות
אולי נארגן פה קבוצת רכישה,
נבחר דגם מועדף, ונעשה מכרז בין החנויות / החברות...
מאמין שיהיו פה הרבה שמעוניינים!

• הוסף לסימניות
צריך גם לברר כמה יעלה המשלוח במקרה שכולם קונים במקום אחד.

• הוסף לסימניות
בצרעה יש עכשיו מבצע עד סוף השבוע דגם אלפא C3 ב 631 ש"ח כולל מע"מ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;801895:
אולי נארגן פה קבוצת רכישה,
נבחר דגם מועדף, ונעשה מכרז בין החנויות / החברות...
מאמין שיהיו פה הרבה שמעוניינים!

אז מישהו מרים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי גם בידואב כבר 4 שנים ואני מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
קניתי בACE.
מרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבעוני;802132:
אני קניתי גם בידואב כבר 4 שנים ואני מאד מרוצה

מרוצה גם כבר 5 שנים מהכסא הזה.

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להעלות לנו תמונה + מפרט טכני פחות או יותר של הכסא של ידואב המדובר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה