כסא לתינוק רוטט או מתנדנד - אלקטרוני

• הוסף לסימניות
כמובן שתינוק שמשהו מציק לו, זה לא יועיל, וזה לא ראוי לא לעזור לו.
חוץ מזה, כמובן שזה לא 'דרך חיים' רק להשים את התינוק בכסא כל היום. תינוק (וגם ילדים יותר בוגרים) צריכים את החום, המגע, והחיוך.

שאלתי היא על תינוק שרוצה להיות על הידיים כל הזמן, שעות ארוכות, האם מישהי יש לה נסיון עם כסא רוטט או מתנדנד? האם זה אכן מרגיע?
יש לה איזה בעיות חסרונות?

• הוסף לסימניות
נדנדה של פישר פרייס[או משהו בסגנון]
פשוט הצלה!
כמובן לא להגזים ולכבות אחרי כמה דקות ולא כל הזמן- אבל זה פשוט היתה עזרה עצומה
קניתי יד שניה ב350-300ש'

• הוסף לסימניות
רק לא רטט.
לך נעים לשבת על מכונת כביסה באמצע סחיטה? זה על אותו רעיון רק עדין
אבל נדנוד זה מעולה ואכן הבן שלי נרגע מזה מאאאד

• הוסף לסימניות
תשועה ברוב יועץ
ישנם עוד שהתנסו בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1031554:
רק לא רטט.
לך נעים לשבת על מכונת כביסה באמצע סחיטה? זה על אותו רעיון רק עדין
אבל נדנוד זה מעולה ואכן הבן שלי נרגע מזה מאאאד
תתפלאי אבל יש ילדים שממש אוהבים את זה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואני לא מבינה איך נותנים לכזה דבר תו תקן לתינוקות....

• הוסף לסימניות
מה קרה לכם? זה לא רטט של זרם זה רטט נעים מאד.
כן בדקתי לפני שהדלקתי...
אצלו הטרמפולינה זה מוצר כמעט חובה לתינוק.
ממש מדהים וכל תינוק מחדש אני מברכת את זאת שקנתה לי מתנה ללידה הראשונה. אמנם הרטט לא בשימוש יום יומי אבל זה דבר מרגיע! העירסול הזה והנידנוד העדין שנוצר מהתנועות של התינוק בשילוב מנגינות מרגיעות קלאסיות אנחנו ממש נהנים מזה כל תינוק מחדש ודאגנו לצייד את כל התינוקות במשפחה לכבוד הלידה וגם מהם שמענו תודות לבלי סוף.
(אחינית שלי באיזשהוא שלב היתה ממש נותת לעצמה תנופה ומתנדנדת...)
זה מאד עזר לנו עם התקפי הקוליק אצל מי שהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1032181:
מה קרה לכם? זה לא רטט של זרם זה רטט נעים מאד.
כן בדקתי לפני שהדלקתי...
אצלו הטרמפולינה זה מוצר כמעט חובה לתינוק.
ממש מדהים וכל תינוק מחדש אני מברכת את זאת שקנתה לי מתנה ללידה הראשונה. אמנם הרטט לא בשימוש יום יומי אבל זה דבר מרגיע! העירסול הזה והנידנוד העדין שנוצר מהתנועות של התינוק בשילוב מנגינות מרגיעות קלאסיות אנחנו ממש נהנים מזה כל תינוק מחדש ודאגנו לצייד את כל התינוקות במשפחה לכבוד הלידה וגם מהם שמענו תודות לבלי סוף.
(אחינית שלי באיזשהוא שלב היתה ממש נותת לעצמה תנופה ומתנדנדת...)
זה מאד עזר לנו עם התקפי הקוליק אצל מי שהיה.

אפשר פירוט- איזה חברה זה? ואיך זה נראה?
אולי עם זה יהיה לי קצת שקט מהבן שלי????? הוא רוצה רק על הידיים כל היום!

• הוסף לסימניות
זה נקרא חברת ברייט סטאר מתחיל מ-250 ש"ח ומעלה לגיסתי שילדה לא מזמן קנינו חברה אחרת שזה נראה קצת שונה וזה מגיע עם רגליים שמתנדנדות ומתאים לגיל יותר גדול ג"כ. (עד 18ק') וגם המושב מתכוונן לכל מיני מצבים (בד"ר ביבי זה עלה ג"כ 250)
אבל עם כל השכלולים אהבתי יותר את ברייטסטאר שיש לו את הזוית הערסלית הזאת. אבל אין מה לומר שהשני יש לו יותר יתרונות.
מצרפת לך תמונות של 2 הסוגים.

• הוסף לסימניות
וואו... תודה!
מה היתרונות של השני?

• הוסף לסימניות
ועוד משהו בשביל הקוריוז...
אני מכירה מטפלת שאמרה לי שכשהיא רוצה לארגן "שעת החתלה" היא מניחה אותם בטרמפולינה הרוגע שהיא יוצרת מעודד... כמובן לתינוקות קטנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1032224:
וואו... תודה!
מה היתרונות של השני?

מה שיש לי יש לו 13 מנגינות ב-2 עוצמות ורטט.
כמובן יורד לכביסה ומגיע עם 4 צעצועים נחמדים.
אני מאד מרוצה מהעירסול המושלם.

• הוסף לסימניות
איפה הכי זול לקנות את זה?
עדיף ירושלים או בני ברק.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו בד"ר ביבי ב-250 כמו שכתבתי (ב"ב) יש יותר זולים אבל רק רטט (לא שוה) ואני ממליצה לך בפרוש על ברייט סטאר יותר מפישר פרייס שיש להם דגמים חלקם ממש גרועים.
(את יכולה להשיג עוד 5 אחוז הנחה בד"ר ביבי עם כרטיס מועדון you)
בכל מקרה זה מחיר יחסית אחיד ראיתי גם בשילב ב-250 מחר התחלתי (זה יכול להגיע גם למחירים אסטרונומים שלי עלה 350 בזמנו)
גם בביבי לנד שביררתי זה היה המחיר

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ זה נדנדה רק שזה תופס הרבה מקום לזוגות צעירים אבל אני גם מכירה משהי עם טרמפולינה והיא מאד נהנית. יש כסא אוכל שהוא גם נדנדה וזה חוסך מקום כפול.

• הוסף לסימניות
יש לי את הטרמפולינה השניה מבין התמונות, ואני לא נהנית ממנה, 5 דקות של מנגינה ועוד בערך רבע שעה של רטט. התינוק עוד איכשהו רגוע במנגינות אבל כשהן פוסקות-משעמם לו (3 ח')

• הוסף לסימניות
יש לי את של פישר פרייס. לא מצאתי בזה תועלת מיוחדת.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הטרמפולינה השניה מבין התמונות וגם אני לא מרוצה מהדגם הספציפי, בעיקר בגלל שהתינוק לא ממש שוכב בה, הוא יותר במצב ישיבה שלא כ"כ נח לו.
אמנם זהו דגם זול יחסית, אבל נראה לי שווה להשקיע קצת יותר בשביל טרמפולינה איכותית יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה