כסא מחשב

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה למשהו טוב לא יקר.

ומאיפה קונים בירושלים?
אפשר גם בצפון (אזור רכסים)

• הוסף לסימניות
בזמנו ארגן פה הניק בנימין41 רכישה מרוכזת של כסאות משרדיים...
תעשה חיפוש ותקבל תמונת מצב על המומלצים

• הוסף לסימניות
פעם רכשתי עבור מישהו כסא מחשב יקר (כ-1,100 ש"ח) בחנות 'מוצר' שממול קניון חוצות המפרץ - מעבר לכביש. (הוא סוגר יחסית מוקדם - שעות אחה"צ המוקדמות).
השירות מעולה ממש, יש אחריות ומחסן תיקונים מתחת לחנות. כדאי לברר אם יש כסאות במחירים זולים (אני חושב שכן), המחבר שם די מרשים.
בהצלחה.

(תמיד אפשר לבדוק ביד-2 [למי שיש גישה], לרוב יש בצפון הרבה דברים שווים שלאנשי המרכז קשה להגיע אליהם וכך הם זמינים יותר).

• הוסף לסימניות
מה שאירגנו כאן, זה כסא של חברת waxman, ונראה לי מדובר בדגם מטריקס. המחיר בסביבות 600 ש"ח (לא זוכר בדיוק)
יש להם חנות בפתח תקוה, מס' טלפון 03-9774801. יש שם משלוחים ב-80 ש"ח לכל חלקי הארץ (לא כל המוכרות שם יודעות על אפשרות כזו של משלוח, ומציעות משלוח ב-300ש"ח)
על כל פנים, אני קניתי שם כסא כזה, ואני מאוד מאוד מרוצה. זה פשוט חיים אחרים (למרות שגם לפני זה היה לי כסא מחשב, שקניתי ב-400 ש"ח. אין מה להשוות...)

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו כסא למחשב.
כסא אורטופדי נח עם מצבים רבים כולל הטית המשענת (חובה אם השימוש במחשב, כתיבה וכו')
המחיר בחנויות 680 ש"ח, בסוף קניתי ברהיטי ידואב ברח' מאה שערים, הוא הוריד לי ל650 ש"ח. מומלץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvoradi;1029720:
קניתי עכשיו כסא למחשב.
כסא אורטופדי נח עם מצבים רבים כולל הטית המשענת (חובה אם השימוש במחשב, כתיבה וכו')
המחיר בחנויות 680 ש"ח, בסוף קניתי ברהיטי ידואב ברח' מאה שערים, הוא הוריד לי ל650 ש"ח. מומלץ.

מה שמו ומה הדגם?

• הוסף לסימניות
בס"ד
וקסמן מנסיון של שנים רבות ועוד סוגים מאכזבים
ברוך ד' הוזילו מחירים ולפני שנים רבות קניתי את הכסא שלהם מעל 1000 ש"ח
והשנה קניתי אותו סדרה של דגם בהרבה יותר זול אצלהם במפעל בפתח תקווה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1029369:
פעם רכשתי עבור מישהו כסא מחשב יקר (כ-1,100 ש"ח) בחנות 'מוצר' שממול קניון חוצות המפרץ - מעבר לכביש. (הוא סוגר יחסית מוקדם - שעות אחה"צ המוקדמות).
השירות מעולה ממש, יש אחריות ומחסן תיקונים מתחת לחנות. כדאי לברר אם יש כסאות במחירים זולים (אני חושב שכן), המחבר שם די מרשים.
בהצלחה.

(תמיד אפשר לבדוק ביד-2 [למי שיש גישה], לרוב יש בצפון הרבה דברים שווים שלאנשי המרכז קשה להגיע אליהם וכך הם זמינים יותר).
ממליצה עליהם גם
יש להם מבחר גדול ומחירים טובים ושרות נהדר
ניתן לקנות אצלם חלקי חילוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה