כסא משרדי יורד מעצמו

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כסא משרדי ומהיום בבוקר כל פעם שאני יושב עליו הכסא יורד למטה כאילו אני לוחץ על הלחצן שירד אבל למעשה אני לא עושה שום דבר חוץ מלשבת, מה יכול להיות הסיבה?
(אני יודע שאין פה עובדי מעבדה לתיקון כיסאות אבל אני משער שלרוב משתמשים פה יש כיסאות משרדי ומ"ה קרה להם כזה דבר)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצלנו בעבודה זה קרה לכמה סוגי כסאות, ברובם אי אפשר לתקן, אם ממש יורד אבוד, אם קצת, ניתן לחזק את הברגים לתקופה קצרה נוספת.

• הוסף לסימניות
ניתן לקבוע את חלקי המנגנון עם בורג ואז מתבטל האופציה שהכסא מסתובב (הוא מסתובב כמובן בגלגלי הרגליים)

• הוסף לסימניות
למקל הזה שמגביה את הכסא קוראים בוכנה. כשהבוכנה מגמגמת-גוססת זה מה שקורה.
בד"כ ניתן להחליף אותה. אבל להוציא אותה יש איזשהוא טריק שאני לא יודעת אותו, לא יודעת אם זה כח או מוח... בחניות שנותנים שירותים לכסא ניתן להחליף בוכנה, והם מפרקים ומחברים. (החנות בפ"ת שפרח לי שמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1404917:
למקל הזה שמגביה את הכסא קוראים בוכנה. כשהבוכנה מגמגמת-גוססת זה מה שקורה.
בד"כ ניתן להחליף אותה. אבל להוציא אותה יש איזשהוא טריק שאני לא יודעת אותו, לא יודעת אם זה כח או מוח... בחניות שנותנים שירותים לכסא ניתן להחליף בוכנה, והם מפרקים ומחברים. (החנות בפ"ת שפרח לי שמה)

גמלי היה
החליפו לי בוכנה- זה חלק שנדפק לעיתים קרובות
יש מקומות שיש אחריות ואז זה בחינם

• הוסף לסימניות
שלום חברה סליחה שלא הגבתי עד עכשיו פשוט לא הייתי אצל המחשב כמה ימים אז אולי מישהו יודע איפה אני יכול להחליף בוכנה בבני ברק תודה רבה

• הוסף לסימניות

זה איש מקצוע שמסביר איך להחליף בוכנה שיורדת 050-5280243 ר''ח צלנוב 29 ת''א 03-6397544​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה