כסא משרדי

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך מנקים
אבל אני תפרתי כיסוי למושב -
ריבוע בד עם גומי מסביב,
יושב נהדר ויפה
וכל שבוע / שבועיים בכביסה בקלות...
(כמובן שתלוי בסוג הכיסא וחיבורי הידית/גב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1278885:
לא יודעת איך מנקים
אבל אני תפרתי כיסוי למושב -
ריבוע בד עם גומי מסביב,
יושב נהדר ויפה
וכל שבוע / שבועיים בכביסה בקלות...
(כמובן שתלוי בסוג הכיסא וחיבורי הידית/גב)

תוכלי להעלות דוגמא?
מאיזה בד? ספוגי מרופד או רגיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1278924:
תוכלי להעלות דוגמא?
מאיזה בד? ספוגי מרופד או רגיל?

אין לי דוגמא,
אני השתמשתי בבד טריקו לייקרה שחור- נעים ופרקטי מאד.
גזרתי ריבוע הגדול בכ10 ס"מ מהמושב.
ותפרתי מסביב גומי.
הגומי נמתח אל מתחת למושב
מה שנשאר זה כסא עטוף בבד נעים ופרקטי
וגם אם מתלכלך משימוש שוטף בבית, הוא מתכבס בקלות ומתייבש תוך חצי שעה...

• הוסף לסימניות
אחרי שהקטן שלי פספס לי על הכסא, לא נותרה לי הבררה ופשוט שטפתי את הכסא עם מים וסבון באמבטיה, הוצאתי לשמש ליום שלם ומאז מידי פעם ככה אני מנקה את הכסא ויוצא נהדר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה