כסוי נילון על כסאות סלון

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש מידע בנושא?
על מי אתן ממליצות?

• הוסף לסימניות
לעשות לבד- קלי קלות!

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי לבד
את מוציאה תריפוד עם מברג
קונה ניילון לא מידי עבה וזקוקה למהדק קיר
זה לא קלי קלות, שיצא מתוח מכל הכיוונים
אבל בסוף זה משתלם.

• הוסף לסימניות
אבל זה נח לשבת על ניילון?
מה קורה בקיץ? נדבקים?

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי לבד. קניתי מפת קריסטלין (המפות מניילון שקוף עבה במיוחד, נועד לשולחן...) , פרקתי את הברגים ועטפתי. יצא מעולה. נוח ושימושי ביותר. מחליפה אחת לשנתיים בערך, בערב פסח...

• הוסף לסימניות
ממש קל לעשות את זה לבד.
הטריק הוא לעבוד עם פן.
גוזרים ניילון קריסטלי יותר גדול מגודל המשטח, מניחים את הניילון ומעליו את המושב הפוך.
מחממים עם פן את המקום שאותו רוצים לקפל ואז הוא פשוט נמתח כמו ניילון נצמד.
מהדקים עם מהדק קיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1172546:
מה קורה בקיץ? נדבקים?

בקיץ יש מזגן
והכסאות נשארים נקיים מספרינג שנשפך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1172546:
מה קורה בקיץ? נדבקים?

לא, זה לא נח בכלל.
ובקיץ אכן נדבקים ומזיעים.

העיקר שהריפוד נשאר נקי...

• הוסף לסימניות
אבל אני צריכה את זה בשביל אמא שלי, והיא לא תעמוד לעשות לבד (אני חושבת שהיא עושה גם לריפוד שבגב הכסא)
אז מי בכל אופן יכולה להמליץ לי על מישהו?

• הוסף לסימניות
יש מרפדיה ברחוב סוקולוב קרוב לרח' סמטת אזר, ראיתי שהם מרפדים,
יש מצב שהם גם מנילנים...

• הוסף לסימניות
ברח' טבריה / הרב קוק עושים כאלו דברים
(אין לי המלצות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה