יש דברים נוספים ממכרים בלי חומר אמיתי.בציפורניים אין חומר ממכר - בשונה מסיגריות...
אפשר להפסיק, צריך לעשות את שיטת הצעדים לגמילה, זה מאד קשה אבל זה אפשרי צריך להתפקס על זה וזה עובד, מנסיוןאא להפסיק - זה לא משהו שעושים במודע
זה קשה, כמו כל גמילהאפשר להפסיק, צריך לעשות את שיטת הצעדים לגמילה, זה מאד קשה אבל זה אפשרי צריך להתפקס על זה וזה עובד, מנסיון
לא על רגל אחת...מה זה שיטת הצעדים לגמילה?
מרהשמעתי על איזה חומר שמורחים על הצפרניים בבוקר ובערב והם נהיות בטעם מר ודוחה
לא מניסיון
מי רוצה לעשות איתי תחרות????????מסכימה שזה נובע הרבה פעמים ממשהו רגשי (לאו דווקא טראומה, אלא לחץ נפשי וכו' והכסיסה מפיגה את המתח).
בכל אופן, מציעה נקודה אחרת למחשבה.
מניסיון- כססתי מאז שאני זוכרת את עצמי עד גיל 20 בצורה הכי חריפה שאפשר. לא משאירה טיפת ציפורן והרבה פעמים היה כואב לי כי כססתי מעבר למקום החיבור של הציפורן...
אמא שלי הייתה מבטיחה לי מתנות שוות אם אפסיק, ה'מרה' (החומר ששמים על הציפורניים שעושה מר בפה) היה אצלי בארון באופן קבוע (באמת זה עזר לי לא לכסוס כשזה היה על הציפורניים כי זה דוחה אבל הייתי מורידה את זה מהר כדי שאוכל לחזור לכסוס), הייתי גם מנסה לגרום לעצמי להפסיק - הכל ללא הצלחה במשך 20 שנה.
מה שעזר אצלי - זה פשוט התערבות עם חברה שגם הייתה כוססת ושתינו רצינו להפסיק.
התחרות עזרה מאוד וכל פעם כשבאתי לכסוס נזכרתי בזה כי עשינו מזה עניין.
התערבנו שעד תאריך מסוים אנחנו בודקות למי יש את הציפורניים הכי ארוכות ומי שמפסידה חייבת למנצחת משהו שהמנצחת ביקשה מראש. (לא כסף או משהו כזה, דברים בין חברות)
ועשינו את זה כמה פעמים, כל פעם היה דד ליין מסוים ובאמת אצלי זה ממש עזר וכבר לא חזרתי לכסוס מאז (עבר המון זמן) וגם לא מרגישה צורך כזה כי זה גרם לי להיפטר מההרגל בתקופה שבה לא כססתי בגלל התחרות.
אני כמעט בטוחה שאצל חברה שלי זה בסוף לא עזר (תמיד אני ניצחתי) והיא עד היום כוססת. ויש לציין שזה היה הרעיון שלה.
כן יכולה לומר שתקופה הייתי כוססת מסביב לציפורן כדי לא לכסוס את הציפורן עצמה אך מצד שני זה היה עונה על הצורך של ההתמכרות.. אבל לאט לאט גם הפסקתי עם זה.
בקיצור, אפשר לנסות גם כאלה דברים.
בהצלחה.
בהחלט יכולה להיות סיבה להיתר מרבלא מתאים לכולם
אבל קרובת משפחתי שכססה שניםםםם
פשוט עשתה לק ג'ל וכבר שנתיים שאין יותר כסיסות.
אני איתך, בקילוף שפתיים...בגיל די צעיר התרגלתי לא לכסוס בשבת
ואני לא מצליחה כבר שנים להעתיק את המודל הזה לשאר ימות השבוע
במוצ"ש זה מתנקם
כנראה זה כמו שמעשנים מתרגלים לא לעשן בשבת
אפשר להפסיק. מנסיון... היית כוססת שניםם עד שהתחלתי לשים מרה. בהתחלה למרות הטעם המחריד המשכתי לכסוס וכמעט להקיא, אבל אח"כ זה ממש השפיע עד שהפסיק לגמרי... (במחשבה שניה גם המשפחה הפחידה אותי כל הזמן שבסוף הצורה של הצפורניים משתנה ואני אתחרט זה...)זה עובר לכל האוכל דוחה ברמותתתת!!!למי שרוצה לאכול רק עם כפפות שבוע - כי זה לא יורד...
גמני כוססת לצערי
מאז שאני בת 4!!!! כבר כמעט 20 שנה!!!!
אא להפסיק - זה לא משהו שעושים במודע
לי לא עזרעצה לנשים:
לשים לק (אפילו שקוף)
זה די מגעיל לכסוס אותו
ופתרנו את הבעיה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים