חיים יפים מאד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בלת"ק אני מכיר אדם קרוב שכוסס את ציפורניו מזה שנים ארוכות (בא נאמר שיותר מח"י שנים), וזה לא יושב על כלום, פשוט הרגל, מדובר בכל המצבים, ברוגע, בעצבים, בלחץ, בשמחה, בעצבות, בנהיגה, בתאונה, בסירטון ובתמונה
הוא מסתדר עם זה?בלת"ק אני מכיר אדם קרוב שכוסס את ציפורניו מזה שנים ארוכות (בא נאמר שיותר מח"י שנים), וזה לא יושב על כלום, פשוט הרגל, מדובר בכל המצבים, ברוגע, בעצבים, בלחץ, בשמחה, בעצבות, בנהיגה, בתאונה, בסירטון ובתמונה
ברור לגמרי לנשים בלבדלהודות ולהלל!@
זה רעיון טוב מה שהצעת אבל הייתי רוצה לדעת שקבוצה הנ"ל היא לנשים בלבד
פחות מתאים לי לעשות צ'אט ותחרות עם אברך מפונוביז'
וממה זה התחילבלת"ק אני מכיר אדם קרוב שכוסס את ציפורניו מזה שנים ארוכות (בא נאמר שיותר מח"י שנים), וזה לא יושב על כלום, פשוט הרגל, מדובר בכל המצבים, ברוגע, בעצבים, בלחץ, בשמחה, בעצבות, בנהיגה, בתאונה, בסירטון ובתמונה
שיהיה ברור לך שהוא קיבל את ההשראה ממפלי הניאגרה באר"הב ולא משום מקום אחר, כן?@ניאגרה מה זה השם הזה?
חח לגמרי!אם זה אישה
אז אופציה של לק ג'ל יכול לעזור
לדעתי זה לוא דוקא יושב על בעיה ריגשיתאז לדעתכם רק טיפול רגשי יועיל?
אין דרך אחרת?
לדעתי זה לוא דוקא יושב על בעיה ריגשיתאז לדעתכם רק טיפול רגשי יועיל?
אין דרך אחרת?
כנ"ללדעתי זה לוא דוקא יושב על בעיה ריגשית
אני ממש מכורה לזה
זה פשוט כיף לי
זה אולי נשמע מוזר אבל אין לי דרך להסביר כמה שזה עושה לי טוב!
לא יודעת לגבי רטליןאשמח לשמוע האם יש למשהו מידע
לגבי כסיסת ציפורניים כאשר נמצאים תחת השפעת רטלין?
אני גם מצטרפתאני גם מצטרפת
תנו כתובת מייל
אני גם מצטרפת
תנו כתובת מייל
אני גם מצטרפת
תנו כתובת מייל
גם כסיסת ציפורניים זה חילול שבת!! וכל העור מסביב ה' ירחם
ניאגרה זה שם שנוצר אחרי כ 10 נסיונות של: 'השם שבחרת נמצא בשימוש..'
1. זה לא מדאורייתא בשבת, כי זה לא נקרא כלי אלא יד. אבל כמובן אסור מדרבנן ואין להקל ראש.
אני איתך, בקילוף שפתיים...
ואי זה קשהה. גם אני התרגלתי בשבת לא להעיז וב"ה מצליחה אבל על המוצש"ק מחכה לי עבודה ואני לא מסוגלתת בלי.
אני יודעת שאצלי זה כי אני טיפוס לחוץ וזה "מרגיע" או "מעסיק" אותי
מה שהכי עזר לי עם כסיסת שפתיים:מה שעזר לי- העירו את תשומת ליבי שגם אחרי כסיסת ציפורניים צריכים ליטול ידיים. זה כבר הפך למסובך מידי, וויתרתי על התענוג. (אם כי זה היה לפני שנים רבות, כך שאני לא זוכרת מה הייתה עוצמת החומרה של ההרגל.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים