מרויחות יותר...גם גננת באופק חדש לא מרוויחה הרבה. אולי יותר מפעם, אבל בכלל לא בטוח שהיא קרובה ל10.
תתפלאי, אימהות עושות את זה! ולכן הילדה שלך ידעה לבקש, זה לא המצאה שלה.(לתת למורה שי ביומהולדת של הילדה? המממ...)
לא יודעת אני באופקואלו שבלי תואר ראשון או עובדות בגן רגיל?
נכון אבל זה שש שעות עבודה במציאות זה הרבה יותר שעותמרויחות יותר...
וזה על 6 שעות עבודה ביום
וחודשיים חופש + חנוכה וערב פסח וכו' וכו' וכו' וכו'
אף אחד לא התכוון לפתוח את הנושא הזה מחדש......מרויחות יותר...
וזה על 6 שעות עבודה ביום
וחודשיים חופש + חנוכה וערב פסח וכו' וכו' וכו' וכו'
תהיי בטוחה שזה לא הרבה .לא יודעת אני באופק
מאיפה את יוצאת מנקודת הנחה שכל עובד מתוגמל??גם גננת באופק חדש לא מרוויחה הרבה. אולי יותר מפעם, אבל בכלל לא בטוח שהיא קרובה ל10. (זה תלוי בכמה השתלמויות וכו' היא עשתה, ומוגבלים בכמות בשנה)
חשבתם על זה פעם שבשוק התעסוקתי מקובל לתגמל עובד טוב בבונוס?
למורות, מטפלות וגננות אין את זה!
אם מורה ממש טובה, אז שנה הבאה היא מקבלו גג מערכת נוחה יותר. לגננת ומטפלת יש רישום יותר בקלות.
אז לא בשביל להכניס נורמות, אבל וואלה, לא נשמע לי כזה גרוע להבליע מעטפה בצד האחורי של חפיסת שוקולד.
היא תגלה שזה כסף כשלא תהיו באזור, ואני לא מאמינה שהיא תרדוף אחריכם להחזיר את זה.
אל תתחילו עם "החופשות של בית יעקב" ו"מתנות בפורים וסופשנה" כי לא זה הנושא כאן.
וחוץ מזה, יעידו כל המורות שהם מעדיפות 700 שח בביימי, ולא אוסף כלי קריסטל או דבשיות בלי יכולת החלפה.
שלא לדבר על ילד עולה לכיתה א' ומתנות לידה.
ואני עובדת בחשבות והילדים שלי לא מוכנים לשמוע על עבודה באותו תחום , מסויטים מזהאף אחד לא התכוון לפתוח את הנושא הזה מחדש......
6 שעות עבודה בפועל עם הילדים בתשלום.......
אבל שעות הערב שזה בשיחות עם ההורים......לא בחשבון....
חודשיים חופש....כולל סגירה פתיחה וכן קניות ועיצובים לשנה החדשה.....העיקר חופש...
יש לי חבר שאשתו גננת.....והבנות שלו לא רוצות לשמוע על הכיוון.....
אתה צודק במאה אחוז.לתת או לא זה נידון אחד
אבל אשתי הייתה סייעת וכל הזמן היא מספרת שבעבודה בפועל (בפרט בחינוך מיוחד) העבודה הקשה והמעצבנת עושה הסייעת שמקבל חצי מהמורה ואין לה כמעט חופשות וההורים לא חושבים על הסיעת ולפני פורים וכדו' היא הייתה רואה בעיניים כלות איך שהמורה שחצי מהיום הייתה בהפסקה מכל מיני סיבות (חינוך מיוחד) וגם כשהייתה רק מסרה שיעורים ומקבלת לשעה יותר מפי שתיים ממנה, יוצאת עם מתנות ומכתבים גדולים. והיא שכל היום עבדה, ועשתה את העבודות הלא נעימות (לחתל ילדות גדולות וכדו') וכמעט הקיאה 5 פעמים במהלך היום, ומקבלת 30 ש"ח לשעה לא קיבלה שום מתנה או מכתב כהערכה. (נ.ב. אמנם עיקר הדוגמה הייתה על סייעות לחינוך מיוחד אבל כל סייעת עוברת את אותו עיקרון (להכין שכפולים ועבודות כל הזמן ואז הפסקה במקום לנוח היא צריכה לשמור על הילדים) וגם להם זה מכאיב)
ולכן לתת לגננת ולא לסייעת זה התעללות והכאבה עצומה לסייעת (אפי' אם זה בעיקרון בלי שהיא יודעת)
לתת או לא זה נידון אחד
אבל אשתי הייתה סייעת וכל הזמן היא מספרת שבעבודה בפועל (בפרט בחינוך מיוחד) העבודה הקשה והמעצבנת עושה הסייעת שמקבל חצי מהמורה ואין לה כמעט חופשות וההורים לא חושבים על הסיעת ולפני פורים וכדו' היא הייתה רואה בעיניים כלות איך שהמורה שחצי מהיום הייתה בהפסקה מכל מיני סיבות (חינוך מיוחד) וגם כשהייתה רק מסרה שיעורים ומקבלת לשעה יותר מפי שתיים ממנה, יוצאת עם מתנות ומכתבים גדולים. והיא שכל היום עבדה, ועשתה את העבודות הלא נעימות (לחתל ילדות גדולות וכדו') וכמעט הקיאה 5 פעמים במהלך היום, ומקבלת 30 ש"ח לשעה לא קיבלה שום מתנה או מכתב כהערכה. (נ.ב. אמנם עיקר הדוגמה הייתה על סייעות לחינוך מיוחד אבל כל סייעת עוברת את אותו עיקרון (להכין שכפולים ועבודות כל הזמן ואז הפסקה במקום לנוח היא צריכה לשמור על הילדים) וגם להם זה מכאיב)
ולכן לתת לגננת ולא לסייעת זה התעללות והכאבה עצומה לסייעת (אפי' אם זה בעיקרון בלי שהיא יודעת)
אולי צריך לפתוח אשכול חדש על זה להציף את הנושא ואולי מכאן תבא הישועה הן מצד ההורים (ואולי אולי יש סיכוי גם מצד המעסיקיםאתה צודק במאה אחוז.
אני הייתי סייעת בגן רגיל ועדיין אני זוכרת את כל הפעמים שהגננת קיבלה ואני לא....
אפילו אייס קפה שאמא אחת הביאה לגננת ......
כן זה כואב שאין הערכה!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //