כסף מביטוח לאומי לחולי צליאק

• הוסף לסימניות
אני שואלת בשביל קרובת משפחה שהיא וכמה מהילדים רגישים לציליאק, וכמובן זה עולה הרבה כסף...
מישהו יודע אם יש זכאות לזה בביטוח לאומי? איך עושים את זה?
מישהי?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי לא...
מכירה מישהו ששנים מנסה לריב איתם על ילדה שהתגלתה מאד מוקדם... בטענה שצריכה ליווי...
תכלס לא ראו שקל
רק כאב ראש...

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?
מישהי?
אני מחפשת כאלו שהצליחו;)
אם יש כמובן...

• הוסף לסימניות
אני מנהלת קבוצה במייל לאמהות לצליאק
שאלו על זה פעם ואחת ענתה:
הרופא שלי שיושב בביטוח לאומי בוועדות אלו אמר לי, תגידי לכולם שביטוח מקבל ילד שצריך עזרה וסיוע מעבר לרגישות.
האם הילד שרגיש לגלוטן צריך סיוע ועזרה בנוסף לרגישותו אז יש מה לדון בדבר! האם הוא מתנהל באופן עצמאי אז אין סיבה שיקבל קצבה.

עוד כמה ענו שאין מצב לקבל על צליאק...

אם תשמעי משהי שהצליחה אשמח לעדכון...

אגב יש את האשכול הזה נראה לי שאפשר לקבל יותר מענה בעניין

• הוסף לסימניות
@משי 1
היי,
תוכלי לרשום את כתובת המייל שלך כדי שאוכל להצטרף לקבוצה שאת מנהלת במייל?
תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@משי 1
רוצה גם לצרף אחד מהמשפחה שלי חולה צילאק לקבוצת תמיכה במייל

• הוסף לסימניות
הקבוצה מיועדת לנשים בלבד
לרישום יש לשלוח מייל ל:
Celiacgroupforum
שטרודל
gmail.com

ולהחזיר תשובה עם הפרטים הנדרשים

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת רק אלרגיה מסכנת חיים שזקוקים למזרק אפיפן מקבלים קיצבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה