כסף קל...

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את האתר http://www.internethomejob.info ?

מישהו ממכם ניסה זאת פעם? האם הוא אמין?

אשמח לשמוע תגובותיכם.

• הוסף לסימניות
לא מכיר את האתר, אבל אין כסף קל. בחיים לא.

• הוסף לסימניות
נראה שמדובר בעזרה לחברות של שולחי ספאם...

• הוסף לסימניות
בתור המלצה פעם מישהי האירה לי שהפסוק-"בזיעת אפיך תאכל לחם"
אומר בעצם-שאין דבר כזה כסף קל
באתר הזה ספציפית חשוב לשים לב שהם לא מתחייבים על תשלום מינימלי

• הוסף לסימניות
כן, ועוד נתון: מי שרוצה שתעבוד אצלו, שישלם לך 39.90 $ כמקדמה ואח"כ נראה את הרווחים ולא להיפך.
העבודה היא להקים אתר כמוהו ולבקש מאלף פרייארים שיתנו לך 39.90 $ ואתה מסודר חצי שנתי.

• הוסף לסימניות
לא מכיר את האתר.
אבל ----
מישהו ניסה להציע לי להצטרף לחגיגת הMLM ודומיהם. שיטת הפרמידה העכשווית והמודרנית. הוא ניסה להסביר לי בטוב טעם ודעת עד כמה אני יכול להרויח אם אצטרף. מה שבטוח שלעולם לא אפסיד. הוא אף ניסה להסביר לי זאת מבחינה מתמטית.
מה שעניתי לו זה כך.
בוא אני אשאל אותך שאלה תיאורטית. אני לוקח שני אנשים שאין להם שקל אחד על גופם. לכל אחד אני נותן 1000 שקל, ומכניס אותם לחדר שאין יוצא ואין בא. אני אומר להם תעשו עם הכסף בחדר מה שאתם רוצים. ביזנ'ס, הימורים, מתנות, הלואות, וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם.
לאחר חצי שעה אני מוציא אחד מהם ואני בודק את כספו והנה יש באמתחתו 1300 שקל.
עכשיו שאלת המחץ. בלי לבדוק את השני, כמה כסף יש לשני ???
הבן אדם ענה לי על אתר, בודאי 700 שקל !!
הופה הופה עניתי לו, אולי גם השני הרויח כמו הראשון, וגם לו יש יותר מ1000 שקל ??
ואז הוא עונה לי בחצי חיוך, לא יכול להיות. עם הראשון הרויח השני הפסיד !
אמת ! זעקתי. אלא שתאמר לי בבקשה, אם כל מצטרף לתכנית שלך אמור להרויח, מישהו צריך להפסיד. נכון ???
אז רק תגיד לי מי המפסיד ואני נכנס........
חומר למחשבה.

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שבארצות הברית התפרסמה בכמה עיתונים מודעת שורות קטנה שהיה כתוב בה "רוצה להרוויח הרבה כסף? שלח אלי צ'ק על סך 10 דולר ותקבל ערכה המלמדת כיצד לייצר ה-מ-ו-ן כסף".

כל מי ששלח לו 10$ קיבל בחזרה מעטפה עם נייר "פרסם בעיתון מודעה כמו שאני עשיתי"...

• הוסף לסימניות
תודה. החכמתי.

אוףףףףףף
כבר חשבתי שממחר בבוקר אני קמה עשירה:rolleyes:

אם בכל זאת מישהו יודע על אפשרות אחרת לכסף קל, אשמח שיודיע לי... :rolleyes::eek::D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;496603:
אם בכל זאת מישהו יודע על אפשרות אחרת לכסף קל, אשמח שיודיע לי... :rolleyes::eek::D

לכנר בכינור, או לחצרץ בחצוצרה בפינת הרחבות, + קערה עם כתובת גרפיטי: אשתי אלמנה ובני יתומים....

• הוסף לסימניות
הנה אתר שמציע משהו דומה, בחינם.

http://www.seker4free.co.il/

אולי יש בזה משהו? אחרי הכל גם על עניית הסקר של TGI הם משלמים סכום מסויים (25 ש"ח...) אבל יש בזה משהו הגיוני.

• הוסף לסימניות
יש עוד אתרים של סקרים. יש פה ושם סקר, וכל כמות מסוימת של נקודות אפשר להמיר לתווי קנייה.
לי יצא מזה 300 ש"ח, אבל זה מתפרש על תקופה של שנתיים בערך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה